The Lone Ranger – Den beste siden Danser med Ulver? Disney er blant de beste til lage seervennlig action. Filmgiganten står som kjent bak “Pirates of the Caribbeans“, filmene som produsent Jerry Bruckheimer. Og regissør Gore Verbinski har laget.  

Johnny Depp

Nå har Johnny Depp lagt bort sverdet og  tatt i bruk revolver i rollen som indianer i storfilmen “The Lone Ranger”.

I rollen som “Tonto” har Depp vært innom de fleste sjangere i filmverden. Armie Hammer, kjent fra filmen “The Social Network” har hovedrollen i denne Disney filmen som kommer til å overgå det meste av det du har sett av “cowboy-filmer”, om den kan kalles det.

The Lone Ranger – Den beste siden Danser med Ulver? Neppe.

Filmen “The Lone Ranger” er mer en action film enn en film som handler om cowboyer. Men det er i fra den tiden det var indianere som sloss med blå-jakker, og ande med våpen. Uten sammenligning forøvrig, “Danser med Ulver” er utvilsomt den mest vel-lagde cowboy og indianer film produsert noen gang.

Danser med Ulver

Handlingen er laget rundt utfordringen “John Reid” får når han må endre sitt liv i jakten på de som drepte hans bror. The Lone Ranger – Den beste siden Danser med Ulver?

John blir forvandlet fra en vanlig lovens mann til å bli en rettferdighetens legende. Og tar etterhvert kinopublikummet med på elleville overraskelser. Men også morsomme gnisninger når de to usannsynlige heltene må lære seg å arbeide sammen. Må de også kjempe mot grådighet og korrupsjon.

Oscar

Denne filmen er på langt nær så alvorlig, og virkelig som den store klassikeren med Kevin Costner i hovedrollen. “Danser med Ulver” er også basert på en sann historie. Filmen vant hele 7 Oscar. “The Lone Ranger” kan godt bli en kassasuksess, men vinner nok aldri noen Oscar.

Den er for humoristisk og “useriøs” til at den kan bli nominert, for den er like mye en komedie kombinert med action. En film du vil like om den klassiske kampen de onde mot de gode tiltaler deg fortsatt. The Lone Ranger – Den beste siden Danser med Ulver?

De færreste heier vel på det tapende laget- eller de som alltid framstår som slemme, uansett sjanger.

Johnny Depp som indianeren “Tonto”, og Armie Hammer som cowboyen “John Reid” vil bli sett av mange, og du kommer til å like den!

The Lone Ranger har verdenspremière onsdag 3. juli!

Vargas

Pin It on Pinterest