Therese Johaug gjør det du bør gjøre…

Bruker Vest! Hun er ikke alene om å fronte Redningstjenestens «Bruk Vest 2013» kampanje. Verdens beste skiløper har fått besøk av verdens beste bokser, Cecilia Brækhus til å gi verdens viktigste budskap. Er du i båt- bruk Vest hver gang- alltid!

Om du faller overbord, og ikke kommer deg tilbake til båten i rimelig tid, uansett om det er mitt på sommeren, så kan du drukne, det er veldig dumt, og svært skjebnesvangert. Bruker du Vest, slik verdens beste norske idrettsjenter gjør, kan du få oppleve neste sommer også.

Sammen med Camilla Herrem, Linn Jørum Sulland, Tina Wulf og Margrethe Renstrøm blir verdensmestrene Johaug og Brækhus  i sommer å se som kalenderpiker – ikledd redningsvester. I all hovedsak for å redde liv, og for å få alle som er på sjøen til å bruke Vest, alltid.

Dagens flyte- og redningsvester er for fashion å regne- nettopp derfor kan du stolt bruke din Vest hver gang du setter deg i båt.

Foto: FRED JONNY © Redningsselskapet

– Redningsselskapet hjelper hvert år 12 000 mennesker med små og store problemer på havet. De siste årene har mannskapet på redningsskøytene observert at flere bruker vest når de er på sjøen. Dessverre druknet 60 mennesker i Norge i 2012 og tallet er stigende.

Du kan unngå svært skremmende opplevelser på vannet om du unngå for mye alkohol, viser respekt for sjøen og bruker Vest. Du kan ikke reversere drukning, den er endelig- og du kan risikere å aldri bli funnet. Dine nærmeste vil da ikke ha noen grav å gå til.

Vest er kult, å drukne er dumt!

Kilde: TV2.no

Vargas

(Til den det måtte angå så er dette et ikke finansiert innlegg- men produsert til din og min interesse.)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.