Tone Damli med sin beste låt ute nå- Se video!

Hele Norges Tone Damli er ute med ny singel «Winner Of a Losing Game,» muligens Sogndals jenta beste.

Den nye-single 25 åringen har nok dedikert denne låta til sin eks kjæreste, Aksel Hennie (37). Uten at dette er formelt noe sted.

Tones manager gjennom mange år, David Eriksen (45) er begjært konkurs av Bank 1 Oslo Akershus. Banken har tatt en utleggsforretning på Eriksens enebolig i Holmenkollåsen på 543.000 kroner.

Om dette får noen følge for det lange samarbeide mellom musikkprodusenten og manageren til Tone er foreløpig ukjent.

– Tone er en flott representant for Norske kvinner, med kloke og sunne idealer med et flott utseendet. Nettopp det ser ut til å slite ut mange misunnelige som ikke takler andres suksess, og jeg vedder på at mobberen også ligger våken pga det.

Dessverre finnes det ondsinnede mennesker som ikke unner andre suksess. Tone Damli har stått rakrygget i stormen etter det overraskende bruddet med kjæresten gjennom tre år Aksel Hennie.

Hun har vært både IDOL-dommer,Slagerfestival deltager og samtidig som hun inngikk et samarbeide med det eksklusive danske merket Designers Remix.

En flott dame som har lykkes med sin karrière, men som har måtte tåle misunnelsen fra mange. Både i media og på sin egen blogg.

Dessverre er det mye drittkasting i diverse kommentarfelt der Sogndal-jenta er publisert med navn og bilde. Det er utelukkende trist, og litt typisk norsk. Misunnelse kalles det vel fortsatt.

Stå på Tone!

Hva synes du om Damlis nye singel?

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.