Tone Damli på Elexia for å trene rumpa

Hele Norge Tone er endelig tilbake for fullt etter hektisk og tung vår. Den smellvakre norske IDOL-dommeren og artisten har også start opp med å skrive på bloggen sin igjen.

Der skriver hun at det er Elixia hun og en venninne tilbringer dagene, sikkert for å få strammet opp rumpa før badesesongen.

Når det kommer til Tones rumpe, så er den kanskje Norges mest omtalte fra før, og må kanskje få mindre oppmerksomhet, når det er sagt så er jo Tone Damli en offentlig person, og da må hun kanskje tåle at hennes vakre bakdel på nå får fokus.

Tone har ikke skrevet på sin blogg siden bruddet med Aksel Hennie, men har nå skrevet om sine trening, hun er også tilbake i Norge etter å ha vært i utlandet for å jobbe med sitt kommende album.

Vakre Tone er også blitt sett sammen med gründeren Marcus Foss. Men det er ikke bekreftet at hun har fått seg ny kjæreste.

SPRETTEN: Tone Damli løfter på skjørtet i siste Costume. Foto: Jørgen Gomnæs/COSTUMETone Damli (25) viser hud Foto: Jørgen Gomnæs/COSTUME

– Etter bruddet fikk Tone problemer med en blogger som skrev om artisten i svært negative ordelag, og unge vakre Damli gikk rettens vei for å få fjernet blogginnlegget, og bloggeren må betale omkostninger. 25 åringen var med i svenske «Slagerfestivalen» samtidig som hun var dommer i årets IDOL.

Etter en meget travel vår, jobber Tone nå sammen med sexy Hedda Skoug med å få sommerkroppen på plass, det filmer de like godt- og legger det på  videonettstedet YouTube.

På Tones blogg kan du finne link til flere episoder og treningstips fra Tone og Heddas personlige trener.

– Tiden leger alle sår, om ikke lenge er det all grunn til å tro at Tone finner kjærligheten igjen. En vakker kvinne fortjener en flott mann ved sin side. Når det er et faktum, finner du garantert den nyheten først på  vargas12.com sammen med alt annet som opptar deg, men som ikke alle tør å snakke om.

En kjendis er en kjendis, mange elsker å lese om de- derfor har Se og Hør solgt millioner av ukeblad i mer 30 år i Norge. Noen er kjente andre er som Tone A-kjendis og allerede en legende, både i Se og Hør og i kjendis-Norge og som artist.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.