Tone Damli synger for Sverige i Slagerfestivalen

Den svenske musikk-journalisten Markus Larsson levner allikevel ikke Tone Damli (24) og Erik Segerstedt (29) nevneverdig suksess. Den svenske og norske artisten skal synge låta  «Hello goodbye».

Larsson, som også gav Alexander Rybak slakt i forkant av Melodi Grand Prix i 2009, da han vant med størst mulig margin i konkurransens historie er dermed lite kvalifisert. Han gav Tone og Erik terningkast to for deres bidrag.

Tone er i aksjon med første del-finale allerede lørdag 9. februar.

– Unge vakre Damli har gjort seg bemerket i sexy musikkvideoer, samt svært populære bilder som har kommer på utallige førstesider i den kulørte presse.

Hun har også tidligere vært med i Grand Prix, da for Norge med låta «Butterflies», Tone er også en av fire dommere i TV2s musikk-konkurranse IDOL.

Erik Segerstedt (29) og Tone Damli (24) Foto: SONY Music

 

I tillegg til å være kjæreste og samboer med suksess regissør og skuespiller Axel Hennie.

– Om Norske Tone Damli vinner, og skal synge for Sverige i finalen som går i Malmø 18.mai, er det nok mange nordmenn som vil føle seg litt snytt. Tone er som kjent et lite stykke Norge som har svært mange fans.

Det er svenske Måns Zelmerlöw (26) som har skrevet låta Tone og Erik skal synge sammen.

– Uansett ønsker man sympatiske Tone Lykke til og håper hun gjør musikk-journalist Larssons ord til skamme. Tones manager David Eriksen, Tones mangeårige manager har god tro på låta og sier det ikke er en typisk Grand Prix låt, men det var ikke Rybaks låt heller.

Heia Tone, og heia Norge!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.