Tone Damli tilbake fra LA og på bloggen sin

Tone Damli har ligget lavt etter noen hektiske uker med svensk slagerfestivaldeltagelse, bruddet med Aksel Hennie og i alle medier grunnet politianmeldelse av en drittsekk som skrev litt for mye dritt. 

Tone er fortsatt med som en av fire IDOL-dommere, men også den jobben går raskt mot slutten. Finalen går som kjent 10. mai i selveste Oslo Spektrum. Nå har Tone vært i LA i arbeids-medføre  og skriver på sin blogg at det var tre dager med hektisk møtevirksomhet.

En blogg som ikke har vært aktiv siden 18. februar, rett før bruddet med kjæreste og samboer, skuespiller Aksel Hennie. Tone har tydeligvis lagt mye av det vonde bak seg og er nå tilbake for fullt.

Hun skrev også nylig på Twitter at hun kom til Norge sammen med eks-kjæresten til Justin Bieber, Selena Gomez- men innrømte raskt at dette var tilfeldig.

SPRETTEN: Tone Damli løfter på skjørtet i siste Costume. Foto: Jørgen Gomnæs/COSTUME  Tone Damli (25) viser hud Foto: Jørgen Gomnæs/COSTUME

I LA fikk Tone og hennes manager David Eriksen VIP billetter til American IDOL og fikk møte blant andre Iain Pirie Producer av den kjente sangkonkurransen i USA. Hun møtte også Mariah Carey, Nicki Minaj, Randy Jackson, Keith Urban og Ryan Seacrest. Alle kjente navn også i Norge.

Hvilke planer vakre Tone Damli har etter å ha vært dommer i det norske IDOL-sirkuset vil hun ikke avsløre riktig ennå. Nå som Sogndalsjenta endelig har tatt i bruk bloggen sin etter en lengre pause, er det kanskje der du først og fremst får vite hva som skjer.

Tone Damli er en av Norges mest profilerte og medieomtalte kvinner, det er ikke lenge før du får en overskrift eller to fra den kulørte presse om den blide 25 åringen som for tiden er singel.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.