Tone Damli vs Burmeister- saken blant de mest omtalte noen gang!

Saken mellom offer og «gjerningsmann» er forsåvidt over for denne gang, men det er verdt å skrive noen ord om signaleffektene. En av de mest omtalte kjendissakene siden bruddet mellom Skorgan og Teigen. 

Burmeister publiserte en blogg der kan kom med påstander om hva som skal være grunnen for bruddet mellom kjendisparet 27. februar. I bloggen ble det trukket inn navnet til flere andre kjente personer. Ifølge klagerne inneholdt innlegget ekstremt privatsensitivt innhold.

i følge flere nettsteder som har skrevet om denne saken, det er som kjent de fleste, så hadde Statsminister Jens Stoltenberg 520 oppslag, Tone Damli-mobbingen hadde 480 saker. Det sier noe om interessen i denne saken.

– Om det hadde blitt, og det kan det jo fortsatt bli til tross for at det er heller tvilsomt- ville Tone Damli pisset på Burmeister i form at hun garanter ville ha vunnet på alle punkter. Det slo retten fast da hennes advokat fikk medhold i at innleggene skulle fjernes.

Foto: TV2.no

– Om den flotte 24 åringen bestemmer seg for at hennes omdømme er betydelig svekket, all den tid det florerer utdrag og kopier av den originale bloggposten som første gang ble skrevet, for å senere bli fjernet.

– Da kan faktisk denne saken bli drevet ut i et lang drag som vil kunne gi den tapende part enorme saksomkostninger, og erstatningskrav. Det er lite trolig at slikt skjer, men en artists omdømme er levebrødet, og Damli vet ikke om henne solide karriere har fått et skudd for baugen før etter en god stund.

Bloggere, forfattere, journalister og skribenter kastet seg over denne saken som om det var en stor nyhet, det var det jo også for brorparten av det norske folk som har kjøpt kjendis-stoff via Se og Hør i mer enn 30 år. Kjendiser selger, drama selger, brudd selger og sex- selger. Her fikk man altså tidenes Kinder-egg og vell så det.

Nordmenn er enkle, de vil ha det inn med te-skje og helst se bilder og teksten under, dyneløfting og ryktebørs er det beste vi vet. Mange av oss liker ikke å innrømme det, men kaster oss over ukeblader med slarve-innhold flere ganger i uken og tror på det meste som står der.

Tone og Aksel var Norges Beckhams, de elsket det og mange vil vite hvorfor det ble slutt, derfor skal man gi Kudos til Burmeister som faktisk utnyttet situasjonen, enda man lett kan ta stor avstand fra innholdet i det første og nå sensurerte innlegget.

Om han ble rik? Neppe, han ønsker som kjent kronerulling fra sine «nettvenner».

Saken henger der den henger, det kommer garantert mer.

Vargas

 

2 thoughts on “Tone Damli vs Burmeister- saken blant de mest omtalte noen gang!

  1. Er det Nettgründeren som fortsatt sliter med lavt besøk på sin lille nettside som er ute å rusler på seg?

   Du vet det er forskjell på å komme med oppdiktet, ondskapsfullt viss vass, og det å referere til det media skriver om.

   vargas12.com vil aldri dikte opp historier for å få lesere, tvert i mot, vi har faktisk gitt bort Justin Bieber billetter
   helt gratis til fans som fortjener det. Men det vet jo du selvsagt, som er innom vargas12.com hver eneste dag;)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.