Tottenham styrker stallen

I fotballverdenen har det florert en del rykter om Tottenham sin nye favoritt Roberto Soldado, og nå har klubben blitt enige med spanske Valencia om en overgang for spanjolen. Spissen kommer til å signere en fireårs-kontrakt med klubben fra London.

Soldado spiller for det spanske landslaget, og satte også inn 30 mål på 46 kamper for La Liga-klubben forrige sesong. Som et fotball tips fra bet365 vil spissen Soldado gjøre det bra med den engelske klubben, og sammen med Gareth Bale vil de to bli en fin angreps duo. Tottenham måtte ut med hele 234 millioner kroner for spissen, som er det høyeste Tottenham noen gang har betalt for en spiller.

I forrige sesong kom Valencia på en femteplass på tabellen, og de klarte dermed ikke å kvalifisere seg til mesterligaen Champions League. Tottenham klarte heller ikke å kvalifisere seg, og nå håper den engelske klubben på at de skal klare å kvalifisere seg til Champions League neste sesong med god hjelp fra sin nye super-spiss.

Tottenham forteller at de er mer enn fornøyd med å ønske den nye spilleren velkommen etter at avtalen ble gjort onsdag kveld. Soldado er nå den tredje nye spilleren klubben har skaffet seg i sommer etter å allerede ha hentet Paulinho fra Corinthians og Nacer Chadli fra FC Twente.

Fotball-odds fra bet365 tyder på at Tottenham har gode sjanser til å ende blant topp fire på Premier League-tabellen i mai 2014. De skal også spille i Europa League-turneringen kommende sesong, og de satser nå alt på å komme seg videre fra gruppespillet og revansjere tidligere tap.

Vargas

I samarbeid med bet365

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.