Trygve Hegnar må være kåt på prinsesse Märtha

Trygve Hegnar bruker mye tid, energi og irritasjon over mennesker han ikke når fram til. Blant annet Kongehuset, Märtha og Ari Behn ser ut til å ri den gamle grinebiteren Hegnar som en mare. 

– Ikke før han er ferdig med å spre sitt oppgulp over hva Ari bedriver i sitt liv og hva han skriver om, så kaster han seg på ny over Märtha som en kåt hannhunn. Mangemilliardæren og aksjespekulanten bruker sitt magasin «Kaptial» til å prøve gjøre livet litt verre for hver dag, for de han ikke liker.

– Det begynner å bli veldig mange.

Trygve Hegnar er muligens Norges mest ensomme menneske, han har seg selv å takke. Få venner er fasit etter å bruke sitt stadig mindre populære magasin til å spre edder å galle over mennesker han har kjent, som er langt mer kjent enn han selv, og mennesker ha kunne ha drept for å kjenne.

Foto: Flickr/ Ernst Vikne

– Mange Nordmenn er muligens kritiske til både Märtha og Ari av forskjellige årsaker. Mye bunner ut i misunnelse fordi kongens datter og hennes ektemann lever det livet de lever, og har en viss kjendisstatus.

– Hegnar er misunnelig fordi Ari skriver bedre enn han selv, og fordi Ari er en ekte gentleman, mens Trygve Hegnar må være kåt på Märtha da han er mer enn normalt opptatt av henne, og skriver fiktive dagboknotater i sitt desperate forfallende magasin, som opprinnelig var om økonomi.

– Kanskje «Kapital»-redaktøren har kjelleren smekkfull av bilder i forskjellige positurer av prinsessen og en dukke av Ari, som han stikker nåler i når han blir skikkelig forbanna? Han oppfører slik noen ganger denne Hegnar.

Patetiske milliardæren som har sunket så lavt at han legger seg bort i alt hva Märtha og Ari har på agendaen. At prinsessen nå skal skrive for Norges største avis faller visst milliardæren svært så tungt for brystet.

Rikingens angrep på advokat Mona Høiness gjenspeiler hvilken drittsekk denne Trygve Hegnar faktisk er.

– Heldigvis finnes det måter å kneble slike ondsinnede mennesker på, det er å sette de ut til spott og spe, og til advarsel for allmuen, slik at de kan være på vakt. Neste gang kan det være deg han dikter opp historier om, i sitt lille magasin.

Vargas

 

One thought on “Trygve Hegnar må være kåt på prinsesse Märtha

  1. Heisann;) Mailen min er litt klikk, så jeg får bar lest mailen, men ikke svart;S SÅ jeg svarer deg her! Syns det hørtes ut som en god ide, og er med på det!;) Du må bare bruke christoffer inlegget mitt!;) Videre så kan du jo bare sende meg en mail med link til innlegg du vil at jeg skal bruke på min blogg!;)

    Mvh

    Stinemoor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.