TV2 kutter i live tilbudet for engelsk fotball- satser alt på en kanal

TV2 har sendt engelsk fotball de tre seneste årene, der seerne kunne velge hvilken Premier League kamp man ønsket da det ble sendt opp til tre kamper live kl 1600 på lørdager.

– Nye internasjonale regler for å sende direkte-kamper fra Premier League tvinger TV2 til å gjøre endringer, det må ikke bety så mye forskjell, faktisk til det bedre for de fleste. Mange mener den forrige ordningen var noe uoversiktlig.

TV 2 samler alt av engelsk fotball i ett TV-tilbud. ¿ Dette er drømmetilbudet for alle som er glad i engelsk fotball, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

Foto: TV2sport.no

Med virkning fra 1. august fusjoneres de to abonnementskanalene TV 2 Premier League og TV 2 Sport Xtra til ett, samlet produkt: TV 2 Sport Premium.

TV2 Sport Premium skal sende over tre Premium kanaler, dvs tre parallelle HD-kanaler. Premium 1 viser en live Premier League kamp lørdag kl 1600, Premuim 2 viser en live Championship kamp lørdag kl 1600 og Premium 3 vil vise FotballXtra der TV2s eksperter følger Premier League-runden.

Her er en oversikt over hvilke kamper det skal sendes live i fra:

Premier League 
Championship
FA-cup 
Ligacup 
Englands A- og U21-landskamper hjemme 
Community Shield 
League One 
League Two 
Play off-kamper om opprykk for alle divisjonene

– I følge TV2 skal det ikke sendes mindre enn 455 livekamper pr sesong fra balløya. Premier League-kamper som går lørdag, sendes i opptak senere på kvelden, slik at alle kan få se sine favorittlag, om ikke live hver gang.

– For å tilfredsstille de som følger andre lag, som f.eks Wolves som spiller i League One, vil disse kampene gå i opptak på Premium 2 eller 3 senere på kampdagen, om den kommer i veien for en Premier League eller Championship kamp.

– Alle anglofile fotballelskere, som det er svært mange av i Norge, vil det bli en ny høst med TV2s nye fotballplattform TV2 Sport Premium, for noen er endringer slitsomt og man blir skeptisk til å begynne med, men vi velger å være positiv fram til det motsatte er bevist.

TV2 kan engelsk fotball og har dyktige eksperter med stor faglig tyngde.

Seriestart for Premier League er 17. august, de øvrige divisjonene 3. august.

 

Allerede 31. august er det maratonsending der alle overganger skal avgjøres og signeres, milliarder av kroner skifter eiere. En spennende tid for alle som elsker engelsk fotball.

Kilde: TV2.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.