Ungdommer gjør hva som helst for Bieber- billetter

Norske ungdommer er så desperate etter Justin Bieber Billetter at de er villige til å gjøre nesten hva som helst for å få se sitt store idol. pop-stjernen er verdens mest største ungpike trekkplaster, og norske fans er blant de ivrigste.

I følge arrangøren til de tre konsertene i april Atomic Soul, kommer det daglig henvendelser fra desperate ungdommer som ikke har fått tak i billetter til noen av konsert-datoene 16. 17. og 18. april.

Norske ungjenter forteller i sine mailer til arrangøren om sykdom, depresjon, selvskading, selvmordstanker og selvmordsforsøk.

– Tilstander som ifølge jentene kan trøstes gjennom en billett eller aller helst et møte med Justin Bieber den april-uken han er i Oslo og Bærum. Hva er det med Justin Bieber som gjør at unge tilsynelatende friske ungdommer å gå til så dramatiske skritt for å få en billett til en konsert?

Er det bare bortskjemte drittunger som vil på konsert fordi mange andre vil, og mange andre skal?

Eller er dette «belieber»-fenomenet ekte følt kjærlighet til en artist som vet å trykke på de rette knappene, nøye vurdert ut i fra hans managments higen etter suksess og penger?

Arrangør Atomic Soul har behandlet mailer og andre alvorlige henvendelser med største respekt, og videresendt disse til Røde Kors, Politi og barnevernet i den kommunen de unge bor i.

– Her bør foreldre være på vakt for sine ungdommer og snakke med sine håpefulle om Bieber-feberen som har, og vil herje landet i ukene som kommer fram til den første konserten 16. april. For mange vil det være den første konsertopplevelsen, og det kan bli i meste laget for noen og enhver.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bls-tiyT9IA[/youtube]

– Hvis det viser seg at de unge virkelig har det så ille som det kommer fram i brevene til arrangørene, så er det virkelige fare på ferde for mange. Ingen artist er verd å skade seg selv for. Justin Bieber er en helt vanlig 19 åring som synger og danser. Fansen må prøve å tenke litt mer rasjonelt, selv om det er Justin Bieber det er snakk om.

vargas12.com kjøpte to billetter da disse bla lagt ut for salg, og gav de like godt bort til de verdige vinnere som hadde skrevet kloke ord i kommentarfeltet. Følger du denne bloggen daglig kan det være du som blir overrasket neste gang.

Fra Atomic Soul kommer kommer disse formaningene:

Generell konsertvett
• Pass på at du får i deg nok mat og vann gjennom dagen og kvelden!
• Kle deg godt. Det kan fremdeles være kaldt i april, og det norske været kan være uforutsigbart.
• Hold deg sammen med dem du skal på konsert med. Gjør gode avtaler på hvor dere skal møtes om dere skulle komme bort fra hverandre.
• Lytt alltid til beskjeder fra arrangør, politi, vakter, helsepersonell og andre som jobber på arenaen.
• Ta godt vare på hverandre! Ikke press i køen og hold dere rolige. Alle vil få plass inne på arenaen, så ingen grunn til å stresse. Hvis du vil ut av mengden kan du gå ut til siden, og trekke deg tilbake til et området med mindre trykk.
• Ingen harde gjenstander vil være tillatt å ha med seg inn på arenaen. Dette gjelder også paraplyer, flasker, brus bokser etc.
• Profesjonelt foto- og videokamera er ikke tillatt. Du kan ta med deg mobilkamera eller kompakt kamera uten profesjonell linse.
• Vi anbefaler på det sterkeste at alle under 13 år går i følge med foresatte eller eldre venner som også har billett til konsertdagen.

Kilde: Aftenposten.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.