Unge menn vil heller «date» modne damer enn unge blakke jenter

De fleste kjenner til betegnelsen MILF, Fritt oversatt betyr det «en mor (eller moden) kvinne man kunne sett råd for. Det er mange yngre menn som finner den ultimate «daten» i en langt eldre kvinne,  spesielt om hun har formene i orden og har et pent smil. 

– For mange er stor aldersforskjell det som som gjør «daten» spennende. Modne kvinner har det de yngre mangler. Klasse, stil, personlighet, sex-apeal og penger. Missforstå oss ikke. Selvsagt er det mange flott unge, vakre og sexy kvinner der ute, problem er bare at de fleste tror bedre om seg selv enn de burde.

– Voksne kvinner med erfaring vet hvordan menn i alle aldre tenker, og hva som skal til for å få de til å skjønne hvordan hun vil ha det. For yngre menn som møter modne damer er det en vinn vinn situasjon. Hun får pikk, han får velte seg i modne kåte kvinners former og han kan få så mye og ofte han vil.

Kvinner er som rødvin, jo eldre jo bedre.

En yngre kvinne vil nok ikke holde på lengre enn nødvendig da hun har langt viktigere ting å gjøre, f.eks speile seg, eller dra på shopping med venninner. Enn å være tilgjengelig for en jevnaldrende partner.

Norske husmødre kjøper sex i utlandet som aldri før, nettopp fordi de endelig har sjansen til å leve ut sine egne fantasier og drømmer. Mange har levd et hektisk liv med mann og barn, når hun endelig har tid for seg selv, så velger hun sex-ferie i Afrika eksempelvis.

Hvorfor skulle hun ikke det?

Foto: Copyright Morten Pettersen

– Norske menn i alle aldre har jo kjøpt sex i utlandet i mange generasjoner. Er det ikke på tide at norske kvinner får det hun aller mest ønsker seg? En mann som ser henne for den hun er, og behandler henne med respekt. ( Selvsagt for pengenes skyld), men det er nettopp slik hun ønsker å ha det.

– Norske unge menn som får sjansen til å «date» en moden, rik og sexy kvinne som er villig til å være med på eventyr, kommer langt foran små-egoistiske unge frøkner som tror de er verdens navle. Dessverre så har mange unge kvinner et alt for skinnhellig selvbilde som ødelegger for dem selv.

Ikke alle, men mange.

– Norske kvinner fra 50 og oppover i alder har aldri vært bedre «rustet» til å finne unge beilere som tenner på modne  kvinner, derfor ser man en økning i par der aldersforskjellen er «omvendt, altså en eldre kvinne som er sammen med en yngre mann.

Er det ikke flott? Selvsagt er det nettopp det. Ikke for yngre kvinner kanskje, men de kan jo skylde seg selv…

Vargas

2 thoughts on “Unge menn vil heller «date» modne damer enn unge blakke jenter

 1. Du setter likhetstegn mellom moden dame og penger… hva hvis denne modne, sexy damen ikke har så mye penger da? Er hun fortsatt like aktuell? Er det pengene eller modenheten som trekker unge menn?

  1. Hei

   Godt spørsmål, men svaret sier seg selv. De modne kvinnene har så mange positive egenskaper som yngre menn ser på som
   fordeler sammenlignet med yngre, og langt mer egoistiske kvinner. Ikke alle menn «dater» eldre kvinner enn seg selv, men mange gjør det
   fordi de vil ha den rutinen en eldre kvinner har. Dessuten så kan modne kvinner oppføre seg, langt bedre enn sine døtre i mange tilfeller.
   Penger har mye å si, og de fleste kvinner som har voksne barn, har også god økonomi uten at det er helt avgjørende for yngre menns valg.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.