Utroskap bør aksepteres i forholdet- på den måten får begge utløp for sine fantasier

Om du går rundt og er livredd for at partneren din er utro så la han eller hun få lov til å være det, under kontrollerte former.

Når tiden er inne og begge er enige, når dere har snakket vel og lenge om tema og begge vil det nok. Be hjem fremmede, likesinnede eller kjente som dere kunne tenke dere å «se råd» for på alle måter. Om hun finner tonen med en av mennene så la henne prøve seg, kjenn på følelsen av at den du elsker har sex med noen andre enn deg.

Akkurat det samme gjelder selvsagt for han. Finnes det kvinner han finner tonen med så bør han få lov til å gå løpet helt ut om det passer seg og det går så langt.

Husk at fler forhold blir ødelagt av sjalusi enn utroskap, derfor bør det være god nok grunn til å ihvertfall snakke grundig om tema. En av dere, kanskje begge har helt sikkert vært innom tanken.

Klarer du ikke tanken på at din kjæreste som du elsker mer enn livet selv, skal ha sex med andre enn deg selv, så er det en naturlig tanke og en naturlig følelse. Ville ikke tanken bli mindre skremmende om du visste når, hvor og med hvem det skjedde med?

Sjansen er dessverre stor for at også du eller din partner er utro før eller siden.

Nå kan det hende du synes det er noe søkt at man skal være «utro» mot hverandre fordi det vil skje før eller siden allikevel. Mulig, men om det er med på å berike sexlivet i tillegg til at du vet at det aldri vil skje noe bak din rygg så vil det begynne å ligne en vinn vinn situasjon for dere begge.

– Haken er altså sjalusien, og den er det svært viktig at man snakker lenge og vel om, slik at man er 100% trygge på hverandre og at man elsker hverandre nok til å vite at et sidesprang eller to ikke ødelegger forholdet på kort eller lang sikt.

Om dere tar skrittet fullt ut, og velger å ha sex med fremmede eller andre enn egen partner, kan det være med å trygge forholdet, gjøre det sterkere enn det var før. Hvorfor?

Fordi den som har lenge gått og vært livredd for at partneren var utro, vet nå hvem hun eller han har sex med, og har akseptert at slik skal det være. Er det nok kjærlighet mellom dere så unner du din partner sex med andre. For de som går rundt og mener at sex er forbeholdt deg og din partner vil få et trist sexliv om noen år.

– Vær heller raus nok med den du elsker, gi vedkommende gleden av å ha sex med akkurat den som måtte passe akkurat der og da, når lysten er der. Det er jo tross alt bare sex. Det kan til og med være et krydder for mange i eget sexliv å fortelle i detaljer hva dere gjorde med hverandre sist dere var sammen med hver sin elsker.

Man skal ikke oppfordre til at noen skal være utro, men smerten for den som er sjalu er vond nok som den er, prøv å snakk med din partner om det- si hvordan du vil ha det. Kanskje har nettopp din partner vært inne på tanken om å foreslå sex med andre for deg, men ikke tørt å si noe fordi man var redd for konsekvensene.

Vis at du elsker din partner ved å gi vedkommende muligheten til å være «utro» om det er ønskelig.

Da er sjansen mye større for at deres forhold varer lengre enn at dere går og er redd for at en av dere skulle finne en annen.

Nøkkelen til et langt og lykkelig forhold er basert på god kommunikasjon der begge lytter like mye som dere prater, kjærlighet og viljen til å gi den andre så mye lykke som mulig uten at det går ut over andre. Det finnes ikke noe fasitsvar på «evig lykke», men med å forstå at man ikke eier sin partner og at man må være villig til å forsake noe på veien, så kommer man langt.

Det er best å være to eller kanskje tre?

Vargas

2 thoughts on “Utroskap bør aksepteres i forholdet- på den måten får begge utløp for sine fantasier

 1. Jeg hadde ALDRI akseptert utroskap, eller sex med andre som du skrivere ! Æsj! Mulig jeg er gammeldags, men NEVER EVER!

  1. Hei Nasrin

   Så hyggelig at du er innom, det setter jeg stor pris på:)

   Du er nok ikke alene om det, de aller fleste ønsker nok ikke å se sin
   partner med andre. Om alternativet er å vite med hvem , kontra det å vite at partner er utro med «noen» så kanskje det endrer seg for noen?

   I mange religioner og kulturer er det langt mer vanlig å være tro mot sin partner enn det som er vanlig i Europa eksempelvis.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.