Verdens mest sexy artist er også størst

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JF8BRvqGCNs[/youtube]

Smellvakre Rihanna (25) fra Barbados er nå den ukronede pop-diva og er rangert som den mest inflytelsesrike pop-artist i verden. Hun er nå rangert foran både Madonna og Beyonce.

Rihanna bør uansett ligge lavt med tanke på å mobbe Beyonce for mye, det er hennes ektemann- den meget innflytelsesrike  Jay- Z som har holdt Rihanna under sine mektige vinger gjennom store deler av hennes karrière. Hun bør ikke gjør han så veldig forbanna.

– Det er den velkjente musikk-kanalen «4Music» som har nettopp annonsert at Rihanna er Storbritannias mest innflytelsesrike pop-stjerne. Rihanna er kommet til topps for å bli, hun er den artist i verden som er mest produktiv, har flest topp-plasseringer og i tillegg den artist som tjener mest penger på din karrière.

Instagram meldingen fra Rihanna når det ble kjent at hun er den største av alle kvinnelige artister i verden. «I only know how to be number 1!! I could use a challenge… «How dat feel down there on ya knees, Huh?!»

rihanna-top-streaming-uk– I følge flere forskjellige medier i USA skal hennes urokråke av en flørt, Chris Brown ha sagt at han ikke lengre er sammen med Rihanna. Om det er spill for galleriet, eller om skjønnheten og udyret enda engang har gått hvert til sitt er det for tidlige å vite noe om.

Om han igjen har valgt å bruke vold kan det jo lett spekuleres i.

Rihanna kommer med nye hits på løpende bånd og er mer populær uansett hvor hun ferdes. Som en ekte-Norgesvenn vet hun å sette pris på sine fans ved å komme tilbake gang etter gang.

Som du selvsagt allerede vet. Rihanna kommer til Norge i sommer. I Telenor Arena er det billetter igjen, men i Bergen er det utsolgt. Ønsker du å se det Queen of pop så bør du så absolutt benytte anledningen nå. Rihanna er kjent for å gi alt på sine konserter.

OSLO, TELENOR ARENA – 25. JULI
BERGEN, KOENGEN – 26. JULI

Vargas

2 thoughts on “Verdens mest sexy artist er også størst

  1. Det er feil at at det har vært utsolgt i lengre tider. Det er masse billetter tilgjengelig enda! Ikke nær utsolgt engang. I hvert fall ikke Telenor Arena! Mmmm……lukter et ekte Rihanna-fans som har skrevet denne artikkelen. PS: Beyoncé har den fineste stemmen både på studio og live!! Rihanna suger i forhold….i hvert fall live!! Det samma kan man si om Madonna….milevis bedre enn Rihanna vokalmessig live.

    1. Allikevel er det altså som vent Rihanna som er den største, hun tjener også mest penger og er den flotteste og har langt flere hits som sees av flest på YouTube.
      De aller fleste billettene på henne Europa turne er utsolgt, men det stemmer at det er noen billetter tilgjengelig i Telenor Arena.

      Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.