VG-lista Top 20- sommerens vakreste eventyr datoen er klar!

Er det en dato du bør sette av til fest, musikk, moro og fantastiske artister midt et sommer-deilig Oslo så er det fredag 21. juni!

VG-lista topp 20 er som hva «Slagerfestivalen» er for svenskene. Et ritual som betyr starten på en forventningsfull sommer og herlige konsertopplevelser der VG-lista er det eneste som er gratis resten av festival-sommeren.

Et minne for livet hver gang!

Du vet veldig godt hvilke artister som har levert varene siden sist sommer. De aller fleste fra «Hver gang vi møtes» vil helt sikkert vise sine ferdigheter med låter fra den meget populære TV2-serien.

Marion Ravn kommer garantert, om hun ikke er på bryllupsreise. Hun gifter seg 25. mai med sin kjære Andreas. Om det er «Bullet Me» som hun framførte til ære for vokalist i September When, Morten Abel, eller smått fantastiske «Synder i Sommersol» med Magnus Grønneberg får du bare vente å se, og høre.

Det er slett ikke overraskende at samle-CD for sesong to av det meget populære artistprogrammet fortsatt ligger høyt opp på VG-lista. Her er det skatter verd å ta vare på til tidene som kommer.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SlPYRBb9tQA[/youtube]

Av internasjonale stjerner er det ennå tidlig å nevne navn helt sikkert, men man kan jo håpe på «Mumford  & sons, (spiller i Oslo Spektrum i skrivende stund), det svenske vidunderbarnet Zara Larsson, eller kanskje Justin Timberlake?

VG-lsita er for publikum og norsk musikk er på en bølge av ypperlige artister som leverer varene gang etter gang. Margareth Berger kan komme som vinner av nevnte Slagerfestivalen, LIDO, LIDO  Adelén med «Bombo» og Madcon blir ingen overrasket over å se på Rådhusplassen.

En av årets viktigste musikkbegivenhet er altså VG-lista topp 20, som er satt til fredag 21. juni.

MØT OPP OG KOS DEG!

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.