Vida Lill og Stian i nye roller i Paradise Hotel

Vida Lill Gausmel Berge (22) og Stian Thorbjørnsen (30) var svært sentral i tidligere episoder av Norges mest populære reality-serie. Nå er kompisene tilbake med nye oppgaver. 

De skal blant annet intervjue deltagerne før de sjekker inn, etter at de har sjekket ut av luksushotellet i Mexico.

I følge TV3 så er det fler endringer i år enn tidligere, både for seerne og deltagerne. Det som ikke er noen forskjell fra tidligere er programleder-rollen. Den er det selvsagt Triana Iglesias som innehar.

Triana Iglesias (30) Foto: TV3.no

Som du sikkert vet vil du få se Paris Hilton som gjest i årets Paradise Hotel sesong. Se ikke bort i fra at det kan bli fler spennende gjester å se.

Vida Lill skapte overskrifter da hun i 2012 lanserte uttrykket «en dobbel Northug» under en het natt foran Paradise-kameraene med både Stian og hans rom-kamerat Mads Larsen.

– Som du sikkert allerede vet, det vil bli mange intriger og spennende par sammensetninger også i år. I løpet av få dager vil du få presentert alle deltagerne i årets Paradise Hotel her på vargas12.com.

– TV3 holder kortene tett til brystet, og vil ikke slippe ut så mye som en liten «teaser» mht hva som skjer i Mexico. Grunnen til dette skal i følge TV selskapet være at det fortsatt mangler noen deltagere, derfor vil de ikke publisere navn på de som skal være med i Paradise Hotel 2013 riktig ennå.

Snart braker det løs.

Følg med!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.