Vil du være med på Paradise Hotel 2014? Meld deg på nå!

Paradise Hotel eventyret raser videre. Ikke før en sesong er over, så skal en ny planlegges, den sjette i serien. Det gir DEG en mulighet til å bli med! 

Tenk deg veldig godt om før du søker, husk at du blir eksponert og kan risikere å bli rikskjendis over natta. Paradise Hotel er Norges mest utskjelte program, men «alle» ser det. Det kan få konsekvenser for deg senere i livet, alt etter hvilken figur du leverer om du blir plukket ut til å bli med i Paradise Hotel 2014.

A Sunset Dip In The Pool

Trey Ratcliff via Compfight

– Når du skal fortelle om deg selv, så er det viktig at du skiller deg ut i mengden, når Strix og TV3 skal finne de neste deltagerne. Vær ærlig, men gjør det på din måte- by på deg selv og være kreativ, bruk bilder og fantasien. De som trekker til seg positiv oppmerksomhet har en fordel allerede fra start. Sannsynligvis vil det på ny være mange tusen søkere, og på ny vil det være Norges mest sexy programleder Triana Iglesias som styrer det hele med trygg hånd.

Forutsetningen for å bli trukket ut er at du er mellom 20 og 35 år, singel og ledig i opptaksperioden 1. januar til 15. mars neste år.

SØKNADSSKJEMA FINNER DU HER

Lykke til!

 

Vargas

6 thoughts on “Vil du være med på Paradise Hotel 2014? Meld deg på nå!

  1. Hei Kaja

   Beklager at vi må skuffe deg, men du kommenterer på et allerede utgitt innlegg som ble publisert i fjor sommer.
   Som du sikkert vet så er Paradise Hotel 2014 allerede i full gang.

   Prøv igjen neste år!

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.