Virkeligheten treffer snart Fotballfrue midt i tryne

Caroline Berg Eriksen er Norges mest leste blogger. Ikke fordi hun har så mange kloke tanker om livet rundt seg, men hovedsaklig fordi hun lever av å lure unge jenter til å sulte seg på Lavkarbo- og Atkins dietter som hun tjener seg rik på. 

Via bloggen «Fotballfrue» har den ivrige bloggeren skrevet om livet sammen med den tidligere fotballspilleren Lars Kristian Eriksen. Ert liv som framstår som perfekt for alle som ser utenfra og inn, men man vet aldri heller. Kanskje livet deres faktisk er perfekt? Kjenner du noen som lever slik?


Nå er det flotte unge paret i så heldige omstendigheter at de venter sitt første barn sammen. I den anledning har flotte Eriksen pakket sin egen bag, eller skal man heller kalle det flyttelass?

– I følge hennes egen blogg skal hun ha med seg til fødestuen tre par tøfler, eget dopapir, amme-BH i tre forskjellige fasonger, Hippstertruser og truseinnlegg med vinger. Amme-innlegg er viktig. Her har Caroline valgt bomull, ullinnlegg og engangsinnlegg til sine svulmende mugger.

Foruten hårføner, massasjeapparat og to ekstra joggedresser da man både kan blø gjennom og få melkespreng i tide og utide, så kan det være veldig smart.

Ikke for å arrestere en førstegangsfødende, men kan de som aldri har vært borti en vanlig arbeidsdag og aldri vært på en fødestue noen gang, ha et litt vell romantisk syn på det å føde barn? Vi bare spør altså?!

– Å få barn er selvsagt livets gave for alle par som er glad i hverandre og som ønsker å gjøre absolutt alt for sitt eget felles barn. Dessverre så er det forbundet med en hel masse slit, jobb og smerte når fødselen settes i gang. Det er all grunn til å tro at Norges mest leste blogger har dette på agendaen.

Hennes jordmor er derimot skeptisk. Ingen vordende mødre trenger annet enn vilje til å føde, lette tøfler i plast, lypsyl, kanskje noe ekstra som en cola og en baguett. Ellers legger de fleste sykehus tilrette for hva både mor og barn trenger.

Det er all grunn til å tro at Caroline Berge Eriksen revner fra hull til hull og må syes slik de fleste andre førstegangsfødende må etter sin fødsel. Mulig både toppbloggeren og jordmora får seg en overraskelse rundt 1. desember som er termin. Ofte går det jo bra, men kjemi er viktig.

Da slår luftslottet sprekker og «fotballfrue» går inn i amme-tåka. Mulig er hun tilbake til virkeligheten for å bli.

Vi ser oss nødt til å ønske lykke til!

 

Foto: Flickr/ Linda-Pauline

Vargas

2 thoughts on “Virkeligheten treffer snart Fotballfrue midt i tryne

 1. Overrasket over hvor positiv du er til henne nå, ref. kommentaren på mitt innlegg, men det låter jo litt annerledes her virker det som, eller har jeg misforstått?

  1. Hei

   Du har helt rett i en endring i mitt siste innlegg. Virkeligheten som det er snakk om før fødselen og hva Fotballfrue har planer om
   å dra med seg til fødestuen er en ting. Noe helt annet at halve Norge kaster seg inn i et felles hylekor mot henne pga et bilde.

   Da var det på plass med et sympati-innlegg der jeg, som du presiserer for første gang- støtter Caroline. Jeg liker ikke når alle skal ta en, da
   slår forsvarsmekanismen inn og jeg ønsker å gi min støtte til den som står alene.

   Ikke bare fordi det er henne, men fordi saken opptar mange, og det er strengt tatt hennes sak hvilke bilder hun legger ut. Imponerende bilde, og hun er
   stolt av det selvsagt. Det bør hun vel få lov til?

   Takk for at du er så observant, og takk for din kommentar. (Jeg mener du er minst like flott som Fotballfrue, bare så du ikke misforstår det)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.