Viser du deg naken for din partner?

Om ikke du tør så bør du ta en lang fart og faen meg skjerpe deg litt! En kropp er en kropp og du er minst like perfekt som alle oss andre. Du har ikke noe å skamme deg over. Øv med å gå i bare t-skjorte og truse. Først går skjorta, så etter en uke så går trusa. Verre er det ikke. 

Spøk til side. For den det gjelder og som opplever sterkt ubehag ved å vise seg fram er det selvsagt alvorlig nok. Nå bør det sies at man skal dele livets goder sammen, da bør man tåle å se hverandre naken også i et forhold. Å være naken er utvilsomt positivt om man velger det av fri vilje.

Noen velger å sole seg og bade naken, det er jo egentlig svært naturlig så lenge man ikke er til sjenanse for andre.

 Naturist i full dressur Foto: Wikipedia.org

– Alle barn elsker å løpe rundt naken på sommeren, på stranda i gresset og ellers når muligheten måtte by seg. Hva er vel bedre enn å høre glade barn som leke og ler i full livsglede og latterklang? Nakenhet er helt naturlig som sagt, men alltid er det en eller annen som blir brydd av en liten tissefant eller en hvit rumpe.

Du som ikke synes det ikke er noe stas med nakenhet får heller pakke godt på deg- og la oss frigjorte som ikke annet enn elsker kropp, hud, nærhet og ikke minst nakenhet.

Livet er for kort til å gå å være redd eller bekymret for ting som ikke er det spor farlig. Kommer det en Komet og dundrer nedover kloden vår så kan vi ha grunn til å bli litt smånervøs. Krig, kreft og voldelige gjenger med mye våpen er også noe man har grunn til å styre unna om mulig.

Nakenhet derimot er ikke annet enn mennesker uten klær. Slik vi kom til verden alle sammen, den dagen vi ble født.

Om du bare forsøkte å gå litt mer naken innimellom så ville du se at livet ble litt bedre, akkurat den dagen. Prøv da vell.

 

Foto: Wikipedia.org

Vargas

7 thoughts on “Viser du deg naken for din partner?

 1. Helt enig! Flott blogg!
  Min partner og jeg er naken for hverandre og sover naken, og flott er det!
  Nakenhet:
  Hva er det vi ser i musikkvideoer f eks, der er også nakenhet, men da er det skikkelig kroppsfiksert og speiler mot sex. DET er ikke naturlig nakenhet, men kun for å selge sex, ikke musikk!
  Jeg er selv naturist/nudist, og trives med det, og har gjort det siden barnerompa blottet seg første gang, og det er en flott frihet og gi seg hen til naturen og skaperverket, pluss få sol på hele kroppen! Slik er det, og bare det!
  Forresten: Vet noen hva den tåpeligste oppfinnelsen mennesket har funnet opp heter? Svar: Basdedrakt/badebukse. Hvem i huleste KLER PÅ SEG for å bli VÅT??? Forstå det den som kan! Jeg gjør det ikke! 🙂
  Jeg fortsetter å sole meg naken og bade naken så lenge jeg kan, resten av livet, takk!

  1. Hei cv-helios

   Så fint å høre i fra deg!

   Jeg er så enig i det du forteller her, og mange mennesker burde kanskje ha kjent litt etter når de først var nakne. Mange nordmenn må slå av lyset for å kunne
   være naken sammen med sin partner. Dessverre.

   Naturister og nudister har nok et langt rikere liv enn mange andre som på død og liv må være påkledd i en hver anledning.

   Selv går jeg naken så ofte jeg kan, men ikke på stranda- ennå;)

   Takk for kloke ord fra deg.

   Vargas

 2. Ingenting er som å være naken med sin partner… (for min del en intim følelse)
  Og det å være naken ovenfor minne døtre(5/7år er IKKE en intim følelse, men en naturlig følelse) hvis vi er i dusjen på et fellesbad alla Drammen.
  I dagens 2014 så er det dessverre slik at det finnes enkelte menesker med en (jeg kaller det en sykdom som heter pedofili, mulig at jeg tar feil i å kalle det en sykdom) som har en glede av å se på min datter i dusjen. Hva mener du om dette?
  Grunnen til at jeg spørr er at jeg vil forstå mere dette med nakenhet som for min del ikke er tabu, men mere et samfuns spørsmål ang grense setting.
  Skjønner du hvor jeg vil og hva jeg spør om?

  1. Hei Trond

   Du høres helt normal ut, ut i fra de preferanser du gir. Du er glad i dine barn på en naturlig og fin måte. Du er omsorgsperson i
   ordets riktige forstand. At det finnes noen som liker jenter på 5/7 år stemmer nok. Dog skal det nok mye
   til om de samles på fellesbadet i Drammen. I dusjen er man naken, det er svært naturlig og om du opplever at en annen voksen person ser
   på dine jenter, må ikke vedkommende ha pedofile preferanser av den grunn.
   Pedofili er ikke en sykdom, men WHOs diagnosemanual kalles det en psykiatrisk diagnose. Dette gjelder dog ikke alle som kan kalles pedofile.

   Dette tema har faktisk vargas.com skrevet om en rekke ganger, så det er bare å søke i søkefeltet på bloggens hovedside for å få vite mer.

   Det er ikke noe problem å forstå hva du vil med spørsmålet, og du framstår som både klok og reflektert. Kan ikke annet enn at jeg er veldig enig med deg i
   at det finnes mange bekymringer rundt barn, nakenhet, sex og det å være en omsorgsperson for småjenter som skal vokse opp i Norge i 2014 og i årene som kommer.

   Tusen takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.