VM-trekningen – Her er alle gruppene!

VM i Brasil blir det absolutt høydepunkt i 2014. Alle som liker fotball gleder seg til fotball-VM som går hvert 4. år. Brasil er for mange fotballens vugge og det er mange som har vertsnasjonen som favoritter til å vinne både festen og trofeet. 

32 nasjoner skal spille om det trofeet som betyr mest i verden. Om Norge er med? Nei, det er vi ikke!

12. juni starter festen som vil vises til rekordmange land verden over, heldigvis varer den helt til 13. juli. VM i Brasil vil bli en fest vi aldri har sett maken til noen gang. Ser du bilder i fra det sør amerikanske landet så er det ofte med blide, dansende og fest-stemte mennesker i fokus. Fotballen betyr enormt for innbyggerne i dette landet, når de nå skal arrangere et VM vil de vise seg fram for det det er verdt.

Gruppe A Gruppe B Gruppe C Gruppe D Gruppe E Gruppe F Gruppe G Gruppe H
Brasil Spania Colombia Uruguay Sveits Argentina Tyskalnd Belgia
Kroatia Nederland Hellas Costa Rica Frankrike Bosnia Portugal Algerie
Kamerun Chile Elfenbenskysten England Ecuador Iran Ghana Russland
Mexico Australia Japan Italia Honduras Nigeria USA Sør-Korea

Kampene skal spilles på 12 forskjellige arena rundt om i Brasil, med tilskuerkapasitet fra 42000 til 76000. Finalen spilles 13. juli på Iconic Maracana stadium i Rio de Janeiro kl 1600 lokal tid.

– Brasil på hjemmebane er blant de største favorittene, Tyskland må alltid regnes med når det står om viktige trofeer. Spania er tittelforsvarer og har de beste enkeltspillerne. Italia må alltid nevnes i favorittenes selskap, Argentina har ikke vunnet på lenge, men de har et lag og en tropp som kan gå hele veien og slå erkerival og nabo Brasil på deres hjemmebane.

Ballen som skal brukes i VM i Brasil er det brukt masse tid og penger og penger på å utvikle. Resultatet er den Adidas-utviklede Brazuca-ballen. En fotball som omtales som den mest perfekte noen gang.

Skal du oppleve et spennende VM og få med deg alle kampene direkte, bør du sette av en tidlig sommerferie. Mesterskapet starter 12. juni – 13. juli.

Åpningskampen går mellom Brasil- Kroatia er første kamp!

Det er bare å telle ned, det er nøyaktig 187 dager igjen til verdens øyne er på Brasil.

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.