Voldtekt skjer i parker, på høylys dag, i hjemmet av kjente av fremmede eller potensielle partnere. Menn blir oppbragt, kåte og sinte når de blir avvist. Derfor voldtar de. Mange kvinner kan gi feil signal til en potensiell voldtektsforbryter. Kvinner kan være «luremus», flørtende og by på seg selv i stor grad. Uten tanke for at det i verste fall er det siste hun gjør.

Mange menn kan blir lurt til å tro at hun egentlig vil, og at hun bare viser seg som «hard to get.»

De aller fleste menn har lett for å tenke med feil hode, spesielt om han tror han har en sjanse. Det bør alle kvinner ta konsekvensene av enda det ikke er deres skyld.

Et nei bør alltid respekteres, et kanskje kan fort bli for mye for en person som har oppfattet kvinnen som litt villig, derfor bør alle kvinner tenke seg litt om. «Hvilket signal sender jeg med å flørte?»

– Ingen menn kan påberope seg rett til å klå på kvinner som om de skulle gi feile signal. Skal man gi et forbud hos kvinner for å flørte, fordi at de kan risikere å bli dratt inn i nærmeste trappeoppgang og rævpult med tang, om de tar sjansen på å flørte?

Foto: Flickr/ jrns2003

– Trenden blant unge er i endring. Det er sosialt akseptert at venner har sex med venner, bare for sexens skyld, og man er fortsatt like gode venner etterpå. Slik er hverdagen for unge i Norge i 2013.

For bare 20 år siden var det ikke vanlig å ha sex med andre enn kjæresten for de aller fleste.

– Det faktum at sex har blitt en måte å nyte livet på, når som helst, med hvem som helst i stedet for noe fint mellom to som er glad i hverandre, er med på å gi folk flest et langt mer liberalt bilde på sex generelt.

– Noen menn tror at det er ok å tafse og ta seg til rette mot kvinner fordi sex er noe alle gjør, og da er det sikkert ikke så farlig om jeg tar meg til rette. Så feil er det lett å ta, uten at det har noe med virkeligheten å gjøre.

– Tvungen og samtykkende sex kommer alltid til å være en markant forskjell, uansett hvordan kvinner er kledd, uansett hva de sier og hvordan de oppfører seg, så har du som mann en ting å gjøre. Hold fingrene av fatet helt til hun sier, ok. Enten du liker det eller ikke. En brutal verden.

Dessverre er det kun snakk om timer før en ny kvinne får livet sitt satt på vent pga ev voldtekt, en voldtekt hun kunne ha vært uten, og som hun aldri trodde kunne ramme seg selv.

– Norske kvinner er blant de vakreste i verden,det mener menn fra alle verdenshjørner, også de som ikke har det samme synet og respekten for norske kvinner. Nettopp derfor bør alle kvinner ta noen forhåndsregler for å unngå å få livet ødelagt.

– Selvsagt burde det ikke være slik, kvinner burde få lov til å leve som de selv vil- og i tillegg gå naken gjennom sentrum i egen by, om det var et valg hun tok, uten å måtte være redd for egen helse.

Slik er ikke verden, kvinner bør være smartere enn de menn som er villig til å gå i fengsel for sex.

Tvungen eller samtykkende.

 

Vargas

Tags: kvinner, lettkledd, menn, samtykke, tvungen, voldtekt

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Luftangrepet på Syria er snart i gang!

Syrias president Bashar al-Assad bør begynne å tenke over hva han holder på med. Nå står verdens største og sterkeste...

På tide med et ansiktsløft eller rumpeimplantat?

Forfengeligheten blant nordmenn har aldri vært større enn nå. Til og med voksne menn går rundt og vurderer om de...

Lukk