Volvo Trucks er kanskje det beste produktet som kommer fra Sverige…

Nå kan du vinne en tur til Gøteborg som du sent vil glemme. 

Forutsetningene er veldig enkle. Du må ha et kamera, du må være fylt 18 år og du må ha førerkort for bil. Er du blant de første som tar bildet, eller tar det beste, kan du vente deg en eventyrlig opplevelse i Volvoens hjemland.

Det er tre kategorier:

* Folkets vinner

* Første foto av en Volvo FM

* Beste foto av en Volvo FM

Fra 4. til 17. mars 2013 vil to helt nye Volvo FM være på tur gjennom Europa, og det er nettopp her din unike mulighet kommer. Er du i stand til å ta et bilde juryen liker, eller om du klarer å ta det første unike bildet av en av disse Volvoene, kan du være den heldige vinneren av en tur til Gøteborg.

 

For å få vite mer om detaljer og regler i Volvos store foto-konkurranse, så er det bare å lese seg opp på vedlagte linker. 

Så til det viktigste. Premien!

Volvo er Sveriges stolthet nr 1. Kanskje bortsett fra ABBA. Nå kan du få muligheten til å vinne en fantastisk reise, du sent vil glemme. Men du må være klok, smidig og rask, for det er mange som ønsker denne turen.

Alt blir betalt av Volvo, også reisen til og fra Sverige. Du skal bo på hotell, få oppleve Volvos museum.  Rosinen i denne premien er allikevel at DU skal få test-kjøre en Volvo Truck, på Volvos eget Demo Center i den vakre svenske byen.

Denne opplevelsen skal skje i Juni 2013.

Vinneren vil bli kontakt via E-mail og publisert på Volvos Facebook-profil. Tilsammen er det 12 vinnere fra 12 forskjellige land i Europa som får oppleve Volvo i Gøteborg.

Facebook.com/Volvotrucks

Fram med kamera og gjør deg klar. Jeg har blitt hvisket i øre at Volvoene er på vei mot Norge før påske.

Lykke til!

Vargas

I samarbeid med Goviral.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.