World War Z – Brad Pitt på sitt beste- premiere 12. juli

Noen filmer setter seg i magen og du husker den lenge. Filmer som du kan identifisere deg med, som har en handling du kan ta del i er filmer som setter seg i ryggmargen.

Dessverre så er handlingen i World War Z en skjebne som en gang i framtiden bli vår alles skjebne.

 

Brad Pitt i knallform er alltid fornøyelig på film, han har skapt seg et navn som en av de beste i sjangeren Action på lik linje med Tom Cruise og Will Smith. I denne filmen spiller Brad familiefar, en rolle han kler godt, mulig fordi han har huset fult hjemme.

– Gerry Lane (Brad Pitt) spiller en etterforsker som jobber for FN. Han blir håndplukket som seg hør og bør for å ta et vanskelig om ikke umulig oppdrag. Et oppdrag mot zombier som i utgangspunktet sier nei til.

VI er som kjent i Hollywood må vite.

– Sterke, raske og villsinte zoombier og en smittsom sykdom som er i ferd med å drepe mer enn halvparten av jordens befolkning kan bli bra film. World War Z tar oss med til mange verdenshjørner der vanskelige utfordringer står i kø for tøffe Brad.

– En familiefar gjør selvsagt alt han kan for sin kone og to døtre, om han lykkes kan du se 12.juli i en kinosal nær deg. Sannsynligheten er stor for at denne filmen er  verdt den drøye hundrelappen billetten koster.

– Regissør er Marx Forsters, spilletider 116 minutter i kategori action. Flotte Mireille Enos (37) spiller Pitts bekymrede kone, og Daniella Kertesz spiller den israelske soldaten som for et signal om å beskytte Gerry Lane på hans livs reise.

Mye av filmens handling er fokusert rundt å finne svar på hva som skjer og hvorfor, det betyr slett ikke at det mangler action. Tvert i mot.

Vi kan avsløre at det går hardt utover Jerusalem i denne filmen.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.