Ylvis- med nye rekorder med «The Fox»

Nå er brødreparet fra Bergen inne på den viktige Billboard-listen og innehar en eventyrlig 8. plass med sin siste hit «The Fox.» Sist gang en norsk artist var på denne listen var Aha som inntok topplisten med singlen «Take On Me» i 1984.

USA ser ikke ut til å få nok av den norske duoen og «The Fox» som nærmer seg 80 millioner ganger spilt på YouTube.

Vegard Ylvisåker & Bård Ylvisåker

The Fox-brødrene Foto: Wikipedia.no


Ylvis skal i nær framtid møte Katy Parry og Paul McCartney på et stjernespekket show i Las Vegas. Nå er det fortsatt ikke avslørt hva reven faktisk sier, så det er all grunn til å tro at Bård og Vegard vil nå den magiske 100-millioner grensen med sin hit innen kort tid, på det populære video-nettstedet.

– Når man ser på hvilken karrière de to Ylvis-brødrene har hatt så er det enda mer imponerende at de har nådd så langt som de har gjort, og enda kan suksessen nå mye lengre. De er først og fremst komikere, de har god stemme og kan synge, men revyene og showene til Ylvis har tidligere verdt preget av humor framfor musikk.

Mange nordmenn har begynt å få hele reve-historien og «The Fox» i halsen- for det er ingen god pop-låt. Det tar ikke vekk noe av Ylvis brødrenes teft for å imponere og lage fengende musikk som blir lagt merke til langt utover Norges grenser.

Samtlige artister i Norge jobber på spreng gjennom sine karrière på jakt etter nettopp den suksessen som Ylvis nå har. Det sier sitt om guttene fra Bergen. «The Fox» er så populær og så mye omtalt og spilt, at den vil bli snakket om av dine barnebarn også.

Er du lei av låta eller skrur du opp volumet når den kommer på radio?

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.