Hva er det reven sier i den nye videoen som går helt av skaftet på Youtube? Ylvis-brødrene har klart det nok en gang. De halt laget en musikkvideo som snart alle har har sett. Antall klikk øker med mange hundre i minuttet. Har du enda ikke sett musikk-videoen så er det jaggu på tide.

Den er snart sett av seks millioner mennesker.

Du husker selvesagt Asbjørnsens og Mo´s Reve enka. Eventyret over alle andre eventyr. Tenk hvilke reklame en slik video gjør for den lille luringen. Reven har som kjent et rykte på seg for å være smart.

Spørsmålet brødrene Ylvis stiller i låte og videoen «The Fox» er altså hva er det reven sier?

Vi kjenner til de fleste andre dyre-lyder, men reven er ikke kjent for noen bestemt lyd.

Rihannas hit-makere, norske Stargate har produsert denne videoen med Ylvis-gutta, bare det stemplet alene gir nok noen hundre tusen ekstra besøkende.

Musikkvideoen har fått enorm interesse langt utenfor Norges landegrenser, både på Twitter og på Facebook har «The Fox» fått rosende omtale. Den kalles blant annet årets hit, genial, nytenkende, fantastisk og «music of the year» fra flere fan via sosiale medier.

– Faktum er jo at brødrene Ylvis ikke på noen måte har sang og musikk som sin hoved geskjeft, de er flink foran kamera, men lager sketsjer humor TV langt oftere enn gode musikk videoer. De har ikke sang som sin oppgave i dagliglivet, de bare tester ut konsept som ingen før har gjort før de. Noen ganger treffer det så voldsomt og blir en mega-suksess, slik som «The Fox» allerede har blitt.

Fra før har de laget videoen «Work It» som er sett 2,1 millioner ganger via YouTube. Brødrene fra Bergen er unike i måten de jobber på, de finner det konseptet som skaper nok sensasjon til at mennesker klikker på det produktet de leverer.

Imponerende av Bård og Vegard Ylvisåker, hvor langt «The Fox» rekker kan man bare spekulere i.

Vargas

 

Foto: Flickr/tvnorge

Tags: video Bård Vegard Ylvisåker Ylvis

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
STEM, STEM, STEM!

9. september vinner Høyre valget og Erna Solberg blir ny statsminister i Norge. Vårt demokrati betyr at du og jeg...

Sett av tid til sex- ikke lange avhandlinger, men en liten kjappis

Du som ikke har nok timer i døgnet, og er så sliten at du sovner før pizzaen eller tacoen er...

Lukk