Zara Larsson- merk deg navnet

Om du ikke har hørt om Zara så vil du nikke gjenkjennende til hennes meget populære låt som topper VG-lista for 5. uke på rad. Mange mener vidunderbarnet med den fantastiske stemmen ligner på Rihanna. 

– Det som er spesielt med den svenske 15 åringen er selvsagt den voldsomt kraftige stemmen sin unge alder til tross. Zara vant  «TV4 Talant Show 2004», svenskene svar på «Got talent».  Siden den gang har den flotte jenta med den store stemmen fått platekontrakt med TEN music Group som er eide av svenske Universal Music AB.

15 åringen sang Celion Dions ballade «My Heart Will Go On» i en sangkonkurranse da hun var 10 år, den videoen er vist mer enn 14 millioner ganger på Youtube.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gdzJ9wyV3QU[/youtube]

Hennes første album er ute tidlig i 2013, «Uncover» er ikke ei pop-låt, men et smykke. All musikk bør ha ny tidsregning fra den dato denne låta ble gitt ut. Den er svimlende bra. Nevnte jeg at Zara Larsson kun er 15 år?

– Sjansen er stor for at du får høre veldig mye fra det svenske vidunderbarnet i lang tid framover, og er du riktig heldig er hun å se på VG-lista topp 20 fredag 21. juni på Rådhusplassen i Oslo. Da er det en låt som vil skille seg ut fra de andre.

– Norges største sang-konkurranse er selvsagt IDOL, enda de fleste norske synger bra og har potensiale til å kunne leve av musikken sin, er ingen av de norske deltakerne i nærheten av Zara Larsson.

Hun er allerede en artist, og det er bare et spørsmål om tid før hun reiser fra sin familie og søster i trygge Stockholm, til London eller USA for å dyrke sin stemme og sin karrière.

Jeg tør påstå at Zara allerede har en større stemme enn Justin Bieber, og kan komme til å selge like mange plater.

Jeg er allerede stor fan! Det er bare å bli bergtatt.

Liker du «Uncover?»

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.