4 mål for sine franske arbeidsgivere på 19 minutter, et av målene et langskudd fra 28 meter ble målt til 122 km/t! Zlatan magi som bare han kan! Anderlecht-fansen reiste seg og applauderte, hadde de noe valg? Magi!

PSG er i ferd med å etablere seg blant de aller bleste klubblagene i verden. Mye takket være «Ibra.» EN spiller som har vært undervurdert i tidligere storklubber, nå får han æren for en sportslig suksess samt hans større enorme erfaring gjør han til en klokere og bedre spiller.

Zlatan Ibrahimović


Zlatan har alt. Han er god med begge ben, han er god på hodet, langs bakken, han har styrke og en meget god avslutter. Kanskje blir en annen spiller kåret til verdens beste i desember. En annen enn Messi? Min stemme går til Zlatan, ihvertfall denne sesongen har svensken vært helt fantastisk.

– I EM for Sverige mot en rekke av lagets motstandere var det Zlatan Ibrahimović som ble samtaleemne etter kampene. Enda det ble bare med to mål og Sverige havnet sist i sin gruppe. Europa hyllet Zlatan. om åtte måneder er det VM i Brasil, der Sverige kan være med, bare Portugal er det neste hindret.

Man kan tenke seg hvordan Zlatans karrière har utviklet seg fra Malmø til Ajax, så videre til de beste av de beste lagene i verden. Juve, Inter, Barca, Milan og nå Paris Saint-German. 32 åringen er kanskje bedre enn noen gang.

Det bør gi håp for alle fotballspillere, karrièren er ikke over om man har passert tretti, men tro ikke det kommer gratis. Zlatan er ekstremt dyktig til å holde seg topp-trent. Selvsagt må man det på Europeisk topp-nivå.

Allikevel har «Ibra» en helt spesielt evne til å gjøre de spektakulære tingene som skaper store overskrifter, nå med positivt fortegn. Tidligere kunne svensken være hissig nok til å gjøre dumme ting i kampens hete. Det har han mer eller mindre sluttet med. Heldigvis.

Du kan jo forsøke å gå ut å prøve, se om du kan klare å sparke ballen så hard som det Zlatan kan. Det krever helt spesielle evner og teknikk.

Er Zlatan Ibrahimović verdens beste fotballspiller? Det er ihvertfall ikke mye om å gjøre…

For en spiller!

 

Foto: Wikipedia.org

Vargas

Tags: PSG, Svenske, Zlatan

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Grådige nordmenn stjeler milliarder fra egen arbeidsgiver

Nordmenn er grådige, griske og stjeler mer fra egen arbeidsgiver enn noe andre i Norden. I følge Infratek.no stjeles det...

Sir Alex Ferguson med fryktet biografi- My Autobiography

Sir Alex Ferguson (71) kunne skremme fanden på flat mark med sin eksplosjoner både på linja og i garderoben som...

Lukk