Du skal selvsagt selv sørge for at året som kommer blir i orgasmens tegn, du skal møte spennende mennesker med og uten egen partner. Du skal ha sex med eget kjønn og leve ut dine innerst fantasier. Disse blir for mange bare drømmer, men noen velger å gjøre de til virkelighet.

Norske modne kvinner som har god økonomi lever ut sine drømmer, ikke i Norge, men i Gambia, Kenya eller på Jamaica. Der finner de menn som ser på norske kvinner med helt andre øyne enn det norske menn gjør. Selvsagt pga penger, men også for å ha sex med flotte, sexy modne kvinner som vet hva de vil ha.

– Hun fantaserer om å bli bundet, at hun ikke har kontroll og hun er ikke alene. Helst mange menn som er godt over gjennomsnittet utrustet, og hun blir fylt til randen, hun blir kåt av det, hun vil ha mer, og til slutt kommer hun ved å drømme våte drømmer. At hun blir tatt hardt og lenge.

Det å fantasere eller drømme seg til orgasme er vanlig for begge kjønn. Ikke alle oppnår orgasmen, men heller våkner og er veldig kåt. Det er ingen hemmelighet at kvinner fantaserer om det forbudte. Det å bryte grenser å gjøre ting ingen har forventet av de.

Linda Jim Dokken Bilde 19Foto: Copyright Jim Dokken

2014 kan bli ditt viktigste år, det året du tar steget opp og fram for deg selv og kanskje din partner. Dere skal sammen flytte grenser for hverandre ved å gjøre ting dere aldri har gjort tidligere, bare fantasert om. Dette vil berike deres sanseinntrykk, deres apetitt på god sex og mer lyst på hverandre.

Gruppe-sex, sex med fremmede, eget kjønn og sex i det fri med fare for å bli oppdaget er høyt oppe på begge kjønns sex-fantasi liste.

– Noen velger som sagt å gjøre fantasi til virkelighet. Det er med å berike sexlivet. Det passer selvsagt ikke for alle, men er dere sammen om det som par, og begge ønsker det så er det bare opp til dere. Er du singel og går med en kontroversiell fantasi så er det mulig å få den fram i livet.

Du skal aldri, uansett gå med på ting du selv ikke har lyst til eller som går på akkord med dine grenser i den seksuelle (under)verden. Du bestemmer dine grenser, mister det spenningen og du føler det som skjer er feil for deg, skal du alltid gi beskjed å si nei.

Perfekt sex mellom mennesker som bryr seg om hverandre og har felles nytelse øverst på listen, vil kunne gjøre alle sin deiligste drømmer til virkelighet, alene eller sammen med sin partner. De som jakter den perfekte orgasme og finner den, har et mer spennende liv enn den som ikke tør å leve ut drømmen.

Mange par får kick av at andre ser på deres kåte leker. Noen bare later som om de vil være alene, på et svaberg, i skogen eller i en park, men ligger egentlig å venter på en invitasjon til noe mer. Visste du forresten at svensker og nordmenn er på topp på listen over par som har hatt sex i det fri?

Lev ut drømmen før det er for sent, 2014 bær været året du bare kommer og kommer…

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Den siste Viking- kommer på TVNorge!

TVNorges eneste store reality serie har i mange år vært 71 grader Nord som har hatt stor suksess. Nå ønsker...

Solskjær til Cardiff?

Britiske medier, både de troverdige og de mindre seriøse skriver på lederplass, at nordmannen er skyhøy favoritt og så godt...

Lukk