Den lille magikeren, eks svigersønnen til selveste Diego Maradona, Argentinas Sergio Aguero (26) scoret fire mål mot Tottenham. Itillegg bommet han på et straffespark. Chelsea imponerer mindre enn tidligere, men vinner sine kamper, ofte med et måls margin, spesielt borte.

Det er som kjent nok og gir tre poeng, vi tror fortsatt på José Mourinhos menn som vinnere av Premier League. 

Manchester City på sin side,  knuste altså Tottenham 4-1 med en spiller i fokus langt foran de andre.

http://www.youtube.com/watch?v=tQ9PoH2M-jA

Mot Crystal Palace på Selhurst park,  fikk Chelsea en spiller utvist ut at det hadde mye å si, Londonlaget spilte også hele andre omgang med ti spillere, men hadde lite å stille opp med mot ligalederen. Chelsea vant 2-1. 

– Ingenting i englesk fotball blir avgjort i oktober. Vi tar allikevel med at vi forutså nettopp denne utvikling i Premier League. Liverpool og Louis van Gaals Manchester United ville få en on og off sesong, det stemmer godt. Vi nevnte også at Southampton ikke ville bære preg av at de solgte spillere til verdien av et par tre oljeplattformer.

Tvert i mot, Southampton har vært imponerende gode. De knuste Sunderland 8-0 lørdag 18. oktotber. 

Sesongen har ikke kommer mer i gang enn at Saints kan rykke ned, og Manchester United og Liverpool kan vinne- nettopp derfor nevner vi dette bare som en parentes.

Arsenal åpnet bra mot Hull, men klarte ikke mer enn 2-2 mot Hull. Det kan fort bli et problem å komme blant de fire beste på den måten. Seier på hjemmebane mot de antatt svakeste lagene er viktig med tanke på å nå Champions League-plass.

Foto: Flickr: victorisaigarcia

– Mange mener det ikke er en vellykket weekend når det spilles landskamper på bekostning av den ekte fotballen, den som spilles av de engelske lagene på engelsk jord. Den berømte Tippekampen har ikke samme trøkk over seg i 2014 som den hadde f.eks i 1984. Da spilte jo alle lagene samtidig, nå får man kamper spredt over en hel uke.

Engelsk fotball er mer populært enn noen gang. Hver eneste uke gjennom hele sesongen fra august til mai, reiser tusenvis av nordmenn over til ball-øya for å følge sitt lag. De fleste reiser enten til Manchester for å følge United, eller til Anfield for å følge Liverpool.

QPR, Arsenal, Chelsea West Ham, Tottenham,Crystal Palace og Fulham. Om det er seriemesterskapet man ønsker å bivåne til sitt favorittlag derimot, er det lenge siden dette havnet i London. Det var det Mourinho som tok så lang tilbake som i sesongen 2009/2010. Etter dette er det kun de to Manchester -lagene som som jar byttet på å hente hjem det absolutt gjeveste trofeet i internasjonal klubbfotball.

Om det blir Chelsea eller rødt eller blått fra Manchester dennes sesongen, får vi ikke svar på før til våren.

Hvem tror du vinner Premier League denne sesongen?

 

Vargas

Tags: Chelsea, José Mourinho, Louis Van Gaal, Manchester City, Manchester United, Sergio Aguero

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik blir du styrtrik på bloggen din!

Blogging er i vinden mer enn noen gang. Du som tror du har det som skal til bør selvsagt begynne...

Både gutter og jenter tenner på miss Ninja- forståelig nok!

Prøv å sett deg inn i min situasjon. Jeg er en dødspen jente med en herlig utstråling og alle skulle...

Lukk