Argentinas midtbanejuvel Angel Di Maria (26) er på vei til Manchester og vil bli presentert på Old Trafford om få dager! Overgangssummen skal ligger rundt £60 millioner. Noe som er rekordovergang til en britisk klubb.

Louis van Gaals nye lag begynner å ta form. Fra før har nederlenderen hentet Marcos Rojo, Luke Shaw og Aner Herrera. Her er andre spillere som stadig vekk linkes til Manchester United:

 

   •   Arturo Vidal vil koste £35 millioner i fra Juventus
   • Bastian Schweinsteiger vil koste £15 millioner i fra Bayern München
   • Daley Blind vil koste £17 millioner fra Ajax
   • Mehdi Benatia vil koste £30 millioner fra Roma

    

   Danny Welbeck er på vei ut av klubben, han vil gå til Everton eller Tottenham i følge ryktebørsen i England.

   Louis van Gaal har nå tatt roret på Old Trafford, han vil garantert få mer enn 10 måneder, men om han ikke lykkes i sin første sesong- vil det finnes journalister, eierne familien Glazers,  styremedlemmer og fans som ønsker en erstatter. Slik er den tøffe hverdagen for en fotball-manager.

   For å lykkes bør Louis van Gaal nå fjerdeplassen i Premier League for å få klubben tilbake i Champions League, som et minimum.

   Sjansene for at van Gaal lykkes som manager for Manchester United, er langt større enn hva tilfellet var med forgjengeren David Moyes. Det vet også de fotballspillerne som linkes til de største klubbene i Europa. For de spillerne som da er tålmodige, vil sjansene være store for at Manchester United vil vinne trofeer under van Gaals ledelse på sikt.

   Manchester United tvinges til å bruke det som skal til av midler for å forsterke laget. Magien til Sir Alex er borte, nå må det sterkere krefter til i form av svært gode spillere som koster mye penger.

   Det spørs om Glazer-familien har skjønt alvoret, for nå brenner det et rødt lys utenfor Old Trafford. Louis van Gaal har to uker på seg. 31. august stenger overgangsvinduet.

   Kilde: TheTelegraph.co.uk

   Vargas

   Tags: Angel Di Maria, Manchester United

   Pin It on Pinterest

   Les også vår forrige artikkel
   Liverpool kjøper verdens best betalte spiller!

   Samuel Eto'o tjente uvirkelige tjente 13, millioner kroner per uke, mer enn 310 millioner kroner over en treårs periode i...

   Radioresepsjonen = Sexistisk og provoserende?

   Norges mest populære radioprogram, "Radioresepsjonen" med brødrene Steinar og Tore Sagen og Bjarte "Gollum" Tjøstheim har fått massiv kritikk, men...

   Lukk