Big Brother – Philip og John ble kastet ut, ber om unnskyldning!

De to mest populære deltagerne ble litt vel ivrig da de stenge en av de kvinnelige deltagerne inn i et rom, de krevde oral-sex for å slippe henne ut igjen. Det ble for mye for Big Brother som kastet Philip og John ut av huset i Stockholm, til stor forargelse for svært mange seere. Nå ber de to svenskene om unnskyldning i denne videoen. 

Skandalene står altså i kø i årets Big Brother-konkurranse, for det er jo det det er. Man vil jo være alene igjen som vinner, foreløpig kan det like gjerne være en deltager som foreløpig ikke har kommet inn i huset, all den tid man bytter ut deltagere etterhvert som de som kom inn først; blir kastet ut for å ha brutt reglene.

 

10411025_875615092471688_8584442915507395498_n Vinn billetter til den store Big Brother finalen!

Det er en krevende tid for en rekke av deltakerne i Big Brother, men ikke for alle. Tre deltagere, Malin, Anders og Pelle – er fangevoktere, resten er «fanger».

– Det gir fangevokterne til å styre det aller meste som skal skje i huset og med de som er fanget. Nylig fikk et par i huset som er på «fange-seiden» beskjed om at de kunne få belønning om de hadde sex. De kunne da motta sigaretter og få lufte seg ute i bakgården.

Paret var ikke sen å be. Noe som var til stor forlystelse for fangevokterne og kanskje TV-seerne?

Tidligere i Big Brother har en deltager blitt sent ut av huset for å legge medikamenter i drikken til en annen deltager, noe som strider mot reglementet.

Finalen av Big Brother går 11. desember, vinneren mottar 1 million svenske kroner. Hvem er din favoritt?

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.