Bondage, fetisjisme eller BDSM- norske kvinner vet hva de vil ha

Kåte norske kvinner vet hvordan de ønsker å bli tilfredsstilt. Mange tenner på å bli behandlet med makt, være underdanig og ha en ‘mester’ som befaler henne. Det finnes en rekke navn og kategorier på slike måter å bli tilfredsstilt på. 

Sadomasochisme Sadomasochisme (SM, S/M, S&M) er en seksuell legning som i hovedsak dreier seg om å dominere andre eller selv å bli dominert, og/eller å gi eller bli påført smerte. Det seksuelle ligger som basis, men alle aktivitetene innenfor SM trenger ikke nødvendigvis å gi seksuell nytelse. Det er grunnleggende i SM at dette foregår frivillig.

Norske kvinner er blant de som er mest oppdatert rundt sin egen selvtilfredshet rundt seksualitet og de vet hva som skal til for å lykkes i sengen, enten alene, med sin partner eller med sine elskere. En del kvinner velger å ha både kvinner og menn som elskere uten å være lesbisk av den grunn.

Å ha sex med samme kjønn er populært både blant kvinner og menn. Du kan godt kalle det for å være fri-seksuell der sex er viktigst, ikke mellom hvilke kjønn sexen foregår.Grensen for å flørte og gå til sengs med av samme kjønn er langt derifra så streng i Norge nå som for bare få år siden.

Seksuell fetisjisme er seksualitet der konkrete gjenstander, handlinger eller ideer blir tillagt seksuell tiltrekningskraft. Slike seksualiserte objekter og personlige, seksuelle særinteresser kalles seksuelle fetisjer. 

Noen kvinner tenner på å bli sett når hun vet hun er sexy med trangt skjørt og rød leppestift, det kan gjøre henne kåt og våt- nok til at hun bare må kjenne noe oppe i seg snarest mulig. Uansett hvor hun befinner seg. Da er gode råd dyre. Nettopp derfor velger hun å ha en dildo for hånden, eller enda bedre en liten vibrator som får plass i håndveska.

Visste du at norske kåte kvinner, kan komme nesten over alt?

– Hun kan komme på bussen, på kafé, på offentlige toaletter eller på jobb. Norske kvinner er kjent for å være dyktige i arbeidslivet, de er limet i forholdet, de tar seg av økonomi, hus, barn og gir mannen den orgasmen han krever flere ganger pr uke. Men først og fremst tar hun også ansvar for egne behov, på sin egen måte.

Ikke nødvendigvis jakten på orgasmen, men spenningen, bekreftelsen, fantasien og å få lov til å bli underdanig om det er det som tenner henne.

– Noen velger å leve et dobbeltliv sammen med sin partner der de et par ganger i måneden reiser på sex-treff der de får utløp for sine innerste fantasier der de har sex med en rekke ukjente mennesker, gjerne med samme kjønn om nødvendig og det er ønskelig. Slike steder finnes åpnebart i Norge, men i Danmark, Tyskland og Nederland er slik klubber svært utbredt.

Kåte norske kvinner lever sine helt normale liv, men de vet å passe på sine egne behov ved å gjøre fantasi til virkelighet. Det er ikke stuerent å fortelle venner å bekjente at de tenner på å gå i bleie, bli pisket, «voldtatt» av en rekke fremmede menn som tar henne i alle hull eller bli tisset på av en annen kvinne eller et par. Bare fantasien setter en stopper for hva man kan forestille seg hva folk tenner på.

Fetisjer er tabubelagte temaer som ikke tåler dagens lys i Norge, verken nå eller i uoverskuelig framtid.

Vargas12.com jobber på spreng med å rive ned de vanskeligste tabubelagte tema for å få belyst den mørkeste siden av samfunnet. Å tenne på fetisjer som anses som perverse eller ekstreme er verken forbudt eller farlig, så lenge man ikke forbryter seg på noen med makt. Like fullt er det flere enn man skulle tro som lever et hemmelig liv som seksuell avviker.

Kvinner som tar sin egen seksualitet på alvor vil helt åpenbart ha en langt mer spennende liv ved å leve ut sine innerste fantasier. De aller fleste lar det bli med våte fantasier og drømmer. Uten å tørre å ta noen sjanser i frykt for å bli avslørt blant sine nærmeste. Er ikke det trist?

Lever du ut dine fantasier?

Foto: Flickr/ Laryssa Lacerda

Vargas

4 thoughts on “Bondage, fetisjisme eller BDSM- norske kvinner vet hva de vil ha

 1. Hei

  Jeg synes tematikken er spennende, også generelt på denne bloggen. Når det gjelder akkurat denne artikkelen ble den litt upresis i form og mål selv om jeg synes det er mange gode poenger her.

  Du starter med SM som tematikk, et tema jeg synes er veldig spennende og skriver endel om selv og også er knyttet til via miljøer i norge.

  Men videre i saken skriver du mer generelt om kvinner og deres seksualitet på ulike vis. Kvinners seksualitet er selvfølgelig en del av SM-en for de som har dette som interesse og aktivitet. Men det er i enda større grad en del av bare det å være menneske. Så jeg ville nok skilt litt på de to vinklingene for å gjøre målet med saken tydeligere.

  Jeg er enig i sluttpoenget ditt. Kvinner som ta sin egen seksualitet på alvor vil ha et mer spennende sexliv. Du fortsetter med å si at de aller fleste lar det være med fantasier osv. Her er jeg litt usikker på hva du bruker som kilde. For meg blir det en påstand som ikke er dokumentert i noen undersøkelser.

  Men jeg har lyst å føye til det du sier om frykt for å ta sjanser. Jeg er helt enig. Det er fryktelig mange og helt unødvendige tabuer knyttet til sex, seksualitet og nisjepregede interesser som BDSM og enda mer fetisjaktige interesser. Vi ønsker som deg/dere å tale strømmen imot og stå opp for enkeltindividenes rett til å ha en seksuell interesse uavhengig av hva hopen mener.

  Coachene kaller det interjeksjoner – samfunnsnormer som definerer hvordan hver enkelt av oss skal forholde oss til alt fra gata vi bor i , lokalsamfunnet rundt oss, stedet/byen, landet – og på arbeidsplasser, treningen klubben i vennegjengen osv osv. Alle forhold rundt oss er styrt av like og ulike normer.

  Også forholdet mellom to mennesker styres av gitte regler, noen må man bestemme sammen. Her er det jo også et poeng i forhold til det du skriver. Enten det er kvinnen eller mannen som er mest opptatt av sex og ønsker å leve ut den siden av seg selv, ja så kan det bli skjevheter og utfodringer dersom ikke begge er på samme side så og si. Og nettopp dett er en kjempeutfordring i mange ekteskap – dokumentert av coacher som arbeider nettopp med denne typen problemstillinger.

  Og ja. Kvinner er litt heldigere enn oss menn 🙂 De kan komme overalt om de trener på det som skal til. Knipeøvelser og kontroll er alt som skal til.

  La oss håpe at riktig mange kvinner er opptatt av sin egen seksualitet og blir flinkere enn tidligere generasjoner til å leve ut fantasier og fysiske behov.

  Men la oss også håpe at mannen setter pris på at kvinnen både uttrykker behov og vil leve dem ut. For gudene skal vite at det er mannen som i utgangspunktet har skapt faenskapet med kvinnesynet som eksisterer i alle samdunn på kloden. Kvinnene har mye å ta igjen. Har skrevet litt om dette med referanser til konkrete punkter i historien der datidens kvinnesyn i sin gru har blitt avdekket.

  Fin blogg – skal følge med her.

  Steven
  esensual.no

  1. Hei Steven

   Takk for lang og fin kommentar, hyggelig å endelig få en tilbakemelding fra noen i dette miljøet som vet hva det handler om.

   Jeg har ingen kilde til mine meninger, men det er min oppfatning at at mange kvinner fantaserer om forskjellige ting, men ikke tør å gjøre
   noe mer enn å fantasere. Noen gjør det, men ikke mange lever ut fantasien. Det finnes helt sikkert statistikk rundt tema.

   Jeg har bare «synset» litt om tema tabu-sex, det er det som er så fint med egen blogg, man kan mene litt om alt;)

   Vargas

 2. Nettopp 🙂

  Det med fantasier er spennende og jeg tror som du at det nok er mange som ikke helt tør å slippe «udyret» i seg løs. Fordommer og tabuer sitter godt forankret i dette landet.

  Man går glipp av utrolig mye, både innenfor seksualitet, men selvfølgelig på alle andre områder også når man holder ting inne. Pokker heller. Vi lever bare denne ene gangen.

  Skal lese mer på sidene.
  Steven
  esensual.no

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.