Chubby the new perfect?

Kim Kardashian (realitystjerne), Adele (artist), Jennifer Lopez (artist), Kate Winslet (Titanic) og søstrene i tennis, Venus og Serena Williams. Alle suksessrike, flotte, motebevisste og sexy kvinner som er med på å prege motebildet.

– Dette er bare et lite knippe kjente kvinner, men som er viktig for hvordan kvinner i framtiden ønsker å se ut. Felles for alle er at de er litt frodigere og større enn andre artister. Kim og Jennifer er utvilsomt mest kjente for sine frodige former. Er det ok å være frodig?

Kvinner med former har alltid vært populært, spesielt hos menn.

Frodige, flotte og sexy kvinner som er stolte over å ha former, som er stolte over jobben de gjør, hvordan de ser ut og over sin egen karriere. Frodige kvinner må gjerne kalles den nye perfekte kroppen, men vi skal være svært forsiktig med å sette noen i bås.

6853648120_04378f0806.jpg


– De som ikke kan bli frodig, stor og svulmende må få være stolt av selv på nøyaktig samme måte som en annen kvinne som er større. Poenget er å sette fokus på hva det kan gjøre med et menneske som sliter med å være litt større enn andre. Være litt større enn man kanskje egentlig ønsker.

Unge gutter og jenter med noen kilo mer enn andre blir mobbet for det. De som ikke er like store slipper dette vanskelige problemet er som grunnleggende for hvordan mange unge i Norge lever. Dessverre er det en usunt kroppsfiksering som skader mer enn den gagner, nettopp fordi det er de frodige som må lide for det.

Ingen liker å skille seg ut i mengdens, ihvertfall ikke i negativ retning. Har du en på din skole som veier mer enn de andre, så har vedkommende langt færre venner enn de som ikke er like tunge, slik er samfunnet i Norge i 2014. Så feil er det mange som tar.

Tror du ikke denne person ønsker å like mange venner som deg? Tror du vedkommende som veier mest trives på skolen? Tror du den store jenta eller største gutten vet hva de andre snakker om?

Vær en ekte venn, se utenfor utseende og still opp for de som ikke er lik alle andre. Mobberne er i flertall på mange norske skoler. Det kan du som er har en riktig innsikt, holdning og vilje til å si i fra når noen blir dårlig behandlet på din skole.

Chybby is the new perfect. Det er bare så mange som ikke er klar over det ennå. Er du frodig og stolt av deg selv, si det med stor selvtilfredsstillese til alle du kjenner, det vil hjelpe mange.

Du er perfekt, du må bare begynne å tro på det selv!

 

Foto: Flickr/

Vargas

4 thoughts on “Chubby the new perfect?

 1. Godt å høre 🙂 Har noen få kg for mye, men sannelig spiser jeg sunnere og trener myyye mer enn mine venninner som er tynne. Jeg synes mine ekstra kg. kler meg godt, også andre er pene med litt ekstra, synes jeg. Men, det som gjør ett menneske vakkert er utstråling og det får man når man trives i sin kropp, enten man er tynn, tykk eller akkurat passe. 🙂 Elsk deg selv og andre vil også gjøre det !

  1. Hei Maria

   Her var det masse kloke ord satt i system.Regner med at du er superflott.

   Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere, og takk for at du bekrefter
   vår påstand om ar det er nettopp slik. Skjønnhet speiler seg igjen via øynene på mennesker som er fornøyd med seg selv.

   Kunne ikke ha sagt det bedre selv.

   Takk Maria, håper du får en fin helg:)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.