Chubby the new perfect? Eller for å si det på norsk: Er frodig det nye perfekte? Kim Kardashian (realitystjerne), Adele (artist) før hun slanket seg 30 kilo, Jennifer Lopez (artist). Og Kate Winslet (Titanic) og søstrene i tennis, Venus og Serena Williams. Alle suksessrike, flotte, motebevisste og sexy kvinner – som er med på å prege motebildet.

Former

Dette er bare et lite knippe kjente kvinner, men som er viktig for hvordan kvinner i framtiden ønsker å se ut. Felles for alle er at de er litt frodigere og større enn andre artister. Kim og Jennifer er utvilsomt mest kjente for sine frodige former. Er det ok å være frodig?

Kvinner med former har alltid vært populært, spesielt hos menn.

Frodige, flotte og sexy kvinner som er stolte over å ha former. Kvinner som er stolte over jobben de gjør, hvordan de ser ut og over sin egen karriere. Frodige kvinner må gjerne kalles den nye perfekte kroppen, men vi skal være svært forsiktig med å sette noen i bås.

Chubby the new perfect?


Kroppsfiksering

– De som ikke kan bli frodig, stor og svulmende må få være stolt av selv på nøyaktig samme måte som en annen kvinne som er større. Poenget er å sette fokus på hva det kan gjøre med et menneske som sliter med å være litt større enn andre. Være litt større enn man kanskje egentlig ønsker. Chubby the new perfect?

Unge gutter og jenter med noen kilo mer enn andre blir mobbet for det. De som ikke er like store slipper dette vanskelige problemet er som grunnleggende for hvordan mange unge i Norge lever. Dessverre er det en usunt kroppsfiksering som skader mer enn den gagner, nettopp fordi det er de frodige som må lide for det.

Ingen liker å skille seg ut i mengdens, ihvertfall ikke i negativ retning. Har du en på din skole som veier mer enn de andre, så har vedkommende langt færre venner enn de som ikke er like tunge, slik er samfunnet i Norge i 2014. Så feil er det mange som tar.

Mobberne

Tror du ikke denne person ønsker å like mange venner som deg? Eller mener du vedkommende som veier mest – trives på skolen? Tror du den store jenta eller den største gutten, vet hva de andre snakker om?

Vær en ekte venn, se utenfor utseende og still opp for de som ikke er lik alle andre. Mobberne er i flertall på mange norske skoler. Det kan du som er har en riktig innsikt, holdning og vilje til å si i fra når noen blir dårlig behandlet på din skole.

Chybby is the new perfect. Det er bare så mange som ikke er klar over det ennå. Er du frodig og stolt av deg selv, si det med stor selv-tilfredstillese til alle du kjenner, det vil hjelpe mange. Chubby the new perfect?

Du er perfekt, du må bare begynne å tro på det selv!

Vargas

Pin It on Pinterest