Den nakne sannhet om Adam og Eva

I en kunstig trailer om filmen «Noah» kan vi se den nakne sannhet om den deilige Lena Dunham (27) som naive Eva. Settingen er en sketsj gjort for meget kjente og for noen nordmenn også, Saturday Night Live.

Lena Dunham kastet klærne i sin aller første rolle som skuespiller i en reklamefilm der hun spiller Eva i Adams drakt. Flotte Lena har også vunnet to Golden Globe priser for serien hun selv er hovedrolleinnehaver i, nemlig ‘Girls’. En serie som også har blitt svært populær i Norge.

Flotte Lena er komiker på heltid, men har nå blitt kjent over hele verden takket være rollen som Eva. Et besøk i Edens hage opplever Eva sitt møte med Adam, spilt av Taran Killam, eplet og selvsagt slangen. Adam på sin side er heller ikke lei på å vise fram hvordan han så ut fra topp til tå, nøyaktig slik han kom til verden for 31 år siden.

– Adam og Eva ser den forbudte frukten, men får beskjed fra Gud om å adlyde ordre, en parodi som er historisk korrekt som vi kjenner den fra det gamle testamentet i fra Boken over alle bøler. Allikevel er dette gjort for å vise feminismens sanne ansikt i humoren og ironiens tegn selvsagt.

Eva plukker eplet, men i sin bevissthet vet hun at all frukt må vaskes før den spises og spør derfor slangen, spilt av Saturday Night Live egen Vanessa Bayer, om det er farlig å spise et uvasket eple.

I det hun skjønner at hun har begått en synd, gjør Eva alt hun kan for å forhandle med Gud.

Om Adam og Eva skulle ha blitt til et norsk reklame-stunt, hvem ville du da ha sett i all sin naturlige prakt?

 

Foto: Flickr/ canburak

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.