TV3 har i en årrekke sendt et av de mest populære reality-seriene i Norge via meget populære Robinsonekspedisjonen. 

– Deltagerne i konkurransen bor på en sydhavsøy med lite utstyr og mat og kjemper i første del av serien mot hverandre som to lag. I siste del blir lagene slått sammen; gjennom hele serien blir én av deltagerne stemt ut i hver episode. Bare en vinner står igjen til slutt med 300.000 kroner.

Ikke mange TV-program har klart å holde populariteten like godt som et av TV3s viktigste program. Christer Falk har siden han vant første sesong av Robinson, vært en stødig programleder som ikke er redd for å si hva han mener om deltagere med hjemlengsel. Som ønsker å bryte ut av programmet fordi de ikke orker å være på en øde øy i Asia et eller annet sted i mange uker med vilt fremmede.

Skuespiller Nils Ole Oftebro var programleder for suksess serien på TV3 i første sesong.

Om du mener dette er noe for deg, bør du selvsagt benytte sjansen til å få ditt livs største eventyr realisert. Om du ikke ønsker å bli TV-kjendis, men allikevel synes det kunne ha vært gøy med en skikkelig utfordring, da er Robinson midt i blinken for deg.

Vinnerne er kjente i media i noen måneder så går det hele over av seg selv. Nye helter kommer, du kan være den nye Robinson for kommende sesong en stakket stund, men allikevel få en eventyrlig opplevelse som blir ved deg resten av livet, men da må du levere inn søknadsskjema snart.

Robinson Norge vant Gullruten i 2000 for beste dokudrama og beste reality i 2003. Første sesong gikk i 1999.

Om du er kvinne eller mann, om du er bred eller smal, tynn, tykk eller akkurat passe, liten eller stor. DU kan utvilsomt være en meget god kandidat til å vinne en av de tøffeste reality-programmene som går på TV i Norge.

Tåler du varmen, trives med lite mat, takler baksnakkingen, kan spillet, er taktisk klok, liker kombinasjonen sand, sol, sår, kulde og krypdyr. Da bør du melde deg på Robinson som produseres av Strix Televisjon for TV3.

Noen liker å se på den type program der det er ekte mennesker som byr på seg selv. Andre liker å være der det skjer, midt i begivenhetenes sentrum. Kan det være din tur til å delta i et av de eldste og beste reality-seriene i Norge?

I så fall må du levere søknaden innen søndag 16. mars.

Søknadsskjema

 

Foto: TV3.no

Vargas

Tags: deltager, reality- TV, Robinson, søknadsskjema, TV3

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du blir kåt på jobb du!

Du kjenner det kribler i hele kroppen, du er travel og har egentlig ikke tid til å tenke på noe...

Norges rikeste idrettsstjerne er ny-forelsket!

Suzann "Tutta" Pettersen (33) har funnet kjærligheten. Den heldige er Christian Ringvold (33), også han er fra Oslo. På en...

Lukk