Du har bare kort tid igjen på deg til å levere den viktige søknaden som gjør deg til årets Farmen-deltager. 1. mars er frist. Send søknaden i dag, søknadsskjema finner du i dette innlegget. 

– Farmen er Norges mest populære reality-serie. Neste år er det 10 årsjubileum og det vil bli en ny og spennende jubileumssesong på en ny gård, der 14 deltagere (forpaktere) skal  forsøke å leve slik livet var i Norge i 1914. Med alle de utfordringer og vanskeligheter det var for de som drev med gårdsdrift for hundre år siden.

Du har tenkt tanke en rekke ganger, hva kunne du ha klart å bidra med på Farmen? Kampen om tilværelsen hundre år tilbake i tid fortsetter også neste år. Nå er det din tur til å delta.

Farmen 2014 skal spilles inn i Kvinnherad Kommune så vidt vi vet.

– Når du skal søke som deltager på Farmen bør du finne ut hvorfor programselskapet Strix i samarbeid med TV2, skal velge din søknad. Du må være fylt 18 år, du bør skrive så ærlig og ekte som mulig, men også så originalt og unikt at du skiller deg ut i mengden. Husk at du vil konkurrere med nær 6000 andre deltagere.

Programleder er selvsagt Gaute Grøtta Grav

Foto: Flickr/ TV 2 Kommunikasjonsavdelingen

Se for deg opplevelsen som vil vare livet ut. Å møte andre mennesker i en setting der man skal bo sammen på en fremmed gård i 10 uker. Der dere har bare det dere står og går i uten noen hjelpemidler som komfyr, elektrisitet, telefon, PC eller vannklosett. Å gå på utedo i 10 uker er en del av settingen i Farmen.

Kan du takle det og i tillegg bli Norges neste Farmen-vinner? Ja så søk da!

Mr. Farmen personlig, Gaute Grøtta Grav er programleder i jubileumsåret, det skulle bare mangle. Blir det din tur til å delta, og kanskje i tillegg du som vinner Farmen, bil og hytte og få navnet ditt satt inn med gullbokstaver i kjendis-Norge til evig tid?

Er du av den typen som kan gå i «krigen» å vinne duller, være taktisk klok å få deg de riktige vennene som kan få deg helt fram til finalen? Ja da har du enda en god grunn til å søke.

I tiden som kommer fram til deltagerne blir publisert vil det bli kjent med gården deltagerne skal bo på kommende sesong. All info rundt neste års sesong av Farmen vil du finne her på vargas12.com.

Skriv deg inn på «bloglovin» eller via Facebook-siden vår, og vær blant de første som får siste nytt om alt som kommer til å skje rundt Farmen 2014. Det viktigste du kan gjøre er å sende inn ditt søknadsskjema nå og innen fristen.

Legg ved bilde og skriv ditt livs søknad så er det kanskje du som er underholdning på TV2 i beste sendetid senhøsten 2014.

Søknadsfrist er 1. mars 2014!

Her er søknadsskjema

 

Kilde TV2.no

Vargas

Tags: Farmen 2014, reality- TV

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Grådige banker sende regningen til sine kunder

Dårlig konkurranse bankene i mellom gjør at de kan holde en langt høyere rente til sine kunder  enn strengt tatt...

Snut er ut!

Få ting er mer alvorlig enn når en politimann blir siktet for grov korrupsjon. Politiet skal selvsagt gjøre alt for...

Lukk