Farmen 2015- Deltager? Her er søknadsskjema!

Går du med en drøm om å få lov til oppleve gårds-livet slik det fortonet seg for hundre år siden? Kan du være den TV2 og produksjonsselskapet Strix leter etter, den som er villig til å gå langt for å lage overskrifter, krangel, intriger, men også være i stand til å vinne Farmen 2015, bør du søke allerede nå. 

Her er søknadsskjema!

Er du tøff i trynet, mener du har noe å gjøre på en gård, om du mener du kan klare spillet, klare deg uten PC, mobil og familien din i 10 uker- kan Farmen være noe for deg.

last ned (6)

TV2 har hatt eventyrlig suksess og enorme seertall denne sesongen, mest fordi mange har engasjert seg i de sterke personlighetene som har vært med som deltagere i år. Både kvinner, men aller mest voksne menn har gått i tottene på hverandre i nesten hver eneste episode. Fargeklatten Frank er kanskje den som i utgangspunktet bør få størstedelen av æren for den enorme suksessen. 

– Frank gjorde minst mulig og lagde trøbbel for de aller fleste, han måtte til slutt reise hjem fordi han møtte Finn Olav i kunnskap, det ble en jevn, men rettferdig seier til trønderen. Finn Olav, er for mange den moralske vinneren fordi han vant flest tvekamper og jobbet absolutt mest av alle på gården.

Helt siden starten har det i år vært store overskrifter rundt mange deltageres oppførsel på Li gård, der Farmen ble spilt inn i sommer. Norges utskjelte nye riksklyse, Farmen-Olav er selvsagt favoritt mot Magnhild og unge Charlotte, men det er kloke damer som har vunnet tidligere. Charlotte er i finalen mot absolutt alle odds, kan hun vinne hele dritten?

Selvsagt kan hun det.

Nå er finalen endelig her og det er kun tre deltagere igjen. Olav, Magnhild og Charlotte.

Sjansen for at det er andre enn selveste Farmen-general Gaute Grøtta Grav som er programleder neste sesong, er forsvinnende liten.

Hvem tror du vinner Farmen 2014?

Vår stemme går til Charlotte!

 

Foto: TV2.no

Vargas

 

8 thoughts on “Farmen 2015- Deltager? Her er søknadsskjema!

 1. Skal dere ha Farmen 2015 så for gud;skyld luk vekk slike motbydelige personer som Olav. Vi ser de andre driver gården som den skal og han lager bare kvalme, ja en slu djelvel som går i sko. Det er ikke god TV det er mange som ikke har orket å se på et vanlig fam.program. Det er bare rykter om ondskap som har fått nye seere til å følge med. Vi trenger ikke slike personer i en ellers grusom verden. La oss få en fin sesong om hvordan det var for 100 år siden. Råtenskap har vi nok av. Dukker det opp slike onde personer så luk dem ut eller gi dem en skrape.

  1. Hei Marit

   Olav var nok med på Farmen fordi han i søknaden skrev at han ville «gå over lik» for å få det slik han ville. Nå var det til manges glede
   Magnhild som til slutt vant Farmen 2014. TV2 i samarbeide med Strix har etter vår mening gjort en fantastisk jobb i å hente inn gode deltakere
   som gjorde årets sesong den mest sette noen gang.

   Olav framstod som kynsik og kanskje panisk, men hans spilte også spillet veldig godt, slik det er ment å spilles. For det er bare TV Marit.

   Det er allerede grunn til å glede seg til neste år, søknadsskjema finnes i dette innlegget du har kommentert på.

   Takk for din kommentar.

 2. Hei, jeg vil gjerne melde meg på farmen, det virker gøy, jeg er 38 år gammel, og er sterk, føler meg klar for farmen, håper på å få svar!😃

  1. Hei Birger

   Du kan ikke søke på Farmen her. Dette er som sagt en blogg.
   Fristen for å søke på Farmen 2016 er dessuten ute for denne sesongen. Vil du vite mer om hvordan du søker
   deg inn som deltager på Farmen, bør du se på TV2.no og søknadsskjema som er vedlagt i alle innlegg på vargas12.com, om Farmen.

   Masse lykke til!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.