Mange kvinner fantaserer om andre kvinner og hvordan hun hadde opplevd å bli sjekket opp. Flere kvinner enn du tror har opplevd å ha sex med andre kvinner- bare for nysgjerrighetens skyld, men også for begjæret og kåtskapens grenser som skal flyttes.

FANTASIER BØR BLI TIL HANDLING FOR BEGGE

– Våte fantasier blir nettopp det for mange- er du derimot mann nok for din kvinne, lar du henne få oppleve sine våteste drømmer. La henne få oppleve det hun aller mest ønsker uansett hva det er. På den måten styrker dere forholdet på alle nivåer. Det er snakk om tillit. Bunnløs tillit.

– Hun ønsker kanskje å oppleve sex med andre menn, enda hun ønsker å være sammen med deg til evig tid. Hva gjør du da? Lar du henne få oppleve sex med andre fremmede menn? Noen forhold fungerer bra på denne måten. Ved å ha frihet til å gjøre hva man vil med hvem man vil, når man vil, men det passer selvsagt ikke alle par.

Man skal ha god psyke, ha tro på seg selv og forholdet om man lar sex mellom sin partner være noe som andre kan ta del i. Her må det legges masse god kommunikasjon til grunn, for at begge skal være trygge på hva som skal skje. Har man et snev av sjalu-fibrer i seg- passer det dårlig med et partnerbytte e.l.

IC3U7530

 Foto: Copyright Jim Dokken 

Er du i et nytt forhold derimot, dere er forelsket og dere føler dere fram i forholdet, så er ikke partnerbytte stedet å starte. Tvert i mot. Man skal være helt sikker og ha snakket om dette lenge og vel før man begir seg ut på slike seksuelle krumspring som kan sette forholdet i fare.

Kåtheten herjer og du har hemmelige fantasier om å se din partner bli behandlet etter alle kunstens regler av flere, kanskje av samme kjønn. Skal du si det? Ikke nødvendigvis. Du bør vite hva du gjør og konsekvensene av å si hva du tenker på og har fantasier om.

– Hun har tanker om så mangt, hun ønsker å bli penetrert av flere menn samtidig, og hun liker tanken på å bli bundet. Hun vil være underdanig, en mester skal styre hennes bevegelser og hun er mer enn villig til å adlyde. For sin egne lysters skyld, gjør hun alt hun får beskjed om og elsker hvert sekund av det.

TENNER PÅ Å BLI VOLDTATT. 

Det virker ikke normalt at en person skulle ønske å fantasere om å bli voldtatt og det virkelige mysteriet er hvorfor noen gjør det. Det er få som virkelig ønsker å bli voldtatt på ordentlig, skriver Helen Hazen i sin bok ”Endless Rapture” fra 1983.

– Like fullt viser mange studier at det er slik. Gjeldende forskning antyder at 31 – 57 prosent av alle kvinner har hatt voldtektsfantasier og hos 9 – 17 prosent av disse er denne fantasien å regne som en favoritt.

– Å forherlige voldtekt er selvsagt ikke poenget, fordi den som opplever seksuelle overgrep ser på det som en grusom hendelse som ofte forandrer livet til den som opplever et slikt angrep. Det er svært viktig å skille mellom fantasi og virkelighet.

Den våte drømmen i mange kvinners fantasi, er nok et «overgrep» i dannede former der kvinnen til slutt oppnår klimaks ved å bli «voldtatt» av en eller flere «overgripere».

KJENTE FETISJER ER FORTSATT IKKE AKSEPTERT

– Kvinner og menn i alle aldre, har alle sine forskjellige drifter og fetisjer. Menn tenner på lakk og lær, andre på store frodige kvinner, andre menn tenner på å bli kommandert og være underdanig. Det ene mer naturlig enn det andre. Det finnes noe for alle, man må bare sette ord på sine drifter, fantasier, lyster, lengsler og gjøre noe med disse.

Det handler om kommunikasjon, respekt og forståelse for sin partners lyster, fantasier og fetisjer.

– Hva du tenner på kan være direkte ‘turn off’ for andre og motsatt. Ingenting er mer riktig enn det andre, du må gjøre det som er riktig for deg og din partner. Om det er BDSM, tenner man på kontrollert smerte, eller å se sin partner med andre? Det finnes en lang rekke godt kjente fetisjer som ikke alle liker å snakke om, eller tør å leve ut.

Som tenåringsmor har du sett på smug på din sønns fristende kamerater, på en sexy kollega, eller til og med sjefen din. Du vet at det hadde fått enorme konsekvenser om du ble tatt med buksene nede, og oppfører deg deretter.

Den forbudene frukten frister deg nettopp fordi det er forbudt å forsyne seg.

– Du ser kanskje på langt yngre jenter enn det du vet er den lovlig alder. Du tenker ditt og lar det bli med det. Hvorfor er det slik at vi mennesker av og til velger å ta for oss av den forbudene frukten, uten å tenke på konsekvensene og må ta straffen om man blir avslørt?

– Som et selvstendig tenkende individ er du også ansvarlig for din egen sexlyst, ta grep og lev ut dine våteste drømmer før det er for sent. Dette innlegget setter fokus på et tema mange tenker på, men få tør å gjøre noe med. Det bør være akseptert å tenne på tema som ikke Ola og Kari Nordmann i plenum vil tenne på.

Vi må akseptere forskjellene i samfunnet i langt større grad enn mange gjør i dag.

 

Vargas

 

Tags: BDSM, drifter, Fantasi, handling, komando, kåt, tanker, Tina Rasmussen, underdanig

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Elgjakta begynner- pang- pang!

Endelig for menn over hele kongerike ta opp jakta på skogens konge. Endelig skal menn få være menn på egne...

IDOL 2014- Her er de 10 finalistene!

Noe overraskende for de fleste, også for de etablerte dommerne, så var det faktisk Anniken Høve (28) fra Sortland og Ingvar...

Lukk