Fotball VM 2014- Derfor kan Italia bli farlig

https://www.youtube.com/watch?v=IkyC9ZdHjaU

Mannen med det lange håret, mannen med skjegget med ofte nummer 21 på ryggen, italieneren med oversikten, teknikken og ballbehandlingen få andre gjør etter han. Servitøren, arkitekten, mannen som server langpasninger inne i en telefonkiosk, 35-åringen som spiller sin siste turnering i den blå drakta for sitt elskede Italia, Andra Pirlo er som skapt for fotball. 

En fantastisk karriere går mot slutten, det kan avsluttes med VM-gull.

– En spiller alene kan ikke vinne stort, fotball er en lag-idrett, men lag som har spillere av Andrea Pirlos kvaliteter, har også en dimensjon som går utenpå de aller fleste andre lag. Viktigheten av å ha en motor og playmaker som kan gjøre sine medspillere gode med pasninger, overblikk og egne raid langs linja eller drible et par mann på egenhånd, er ofte undervurdert av mange.

Alle kommende store mesterskap i fotball mangler denne dimensjon når Andrea Pirlo legger sine velbrukte fotballsko på hylla, vi kommer neppe til å få se noen av hans like igjen.

Et VM i fotball er den største scenene de beste fotballspillerne elsker å spille på, det er på nettopp en slik scene fotballspillere som Andrea Pirlo skinner som mest, det er nettopp på en slik scene Andreas kvaliteter som en av de mest markante fotballspillere verden har sett, kommer til sin rett. VM i fotball arrangeres for spillere som Andrea Pirlo.

Det er nettopp derfor så mange mennesker elsker denne fantastiske idretten.

Andrea Pirlo er 1,77 høy, men en av de største fotballspillerne av alle. 35 år gammel kan Juventus’s midtbanejuvel få sitt navn risset inn i gullskrift i all evighet i Italia. Han er allerede elsket av en hel nasjon, og hylles av en hel verden for sine ferdigheter på fotballbanen.

Torsdag 12. juni starter festen, åpningskampen er mellom Brasil og Kroatia. Italia spiller sin første kamp; to dager senere mot England.

Her er Italias utvalgte:

 Keppere: Buffon, Perin, Sirigu

Forsvar: Abate, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Darmian, De Sciglio, Paletta

Midtbane: Aquilani, Candreva, De Rossi, Marchisio, Motta, Parolo, Pirlo, Verratti

Spisser: Balotelli, Cassano, Cerci, Immobile, Insigne

Andrea Pirlo, vi ringrazio per tutto quello che ci hai dato la classe mondo dello spettacolo, il mondo intero voi e le vostre abilità sorprendenti ama. Vincere il trofeo per l’Italia e per i tuoi fans di tutto il mondo. Grazie Andrea!

Hvem tror du vinner fotball-VM i Brasil?Foto: Flickr/Jesuchat

Vargas

6 thoughts on “Fotball VM 2014- Derfor kan Italia bli farlig

 1. Mye riktig her, og jeg tror også Italia
  kan gjøre det bra. De har gode tradisjoner i sluttspill, og kan være en outsider. Men jeg tror Argentina vinner. Mye er tilfeldig, da vi kommer til sluttspill kan alt skje. Men i Sør-Amerika vinner enten Brasil eller Argentina. Brasil er selvfølgelig store favoritter. Men jeg tror Argentina vinner, med spillere som De Maria, Aguero, Messi etc.. Dette virker sterkt.

  1. Hei Per!

   Enig i det du skriver, alltid spennende med Italia, som nesten uten unntak gjør det bra i de største mesterskapene. Men de kommer nok til kort mot
   de Sør Amerikanske gigantene. Argentina blir farlige, men Brasil har selvsagt en kjempefordel av å ha hjemmebane.

   Bare å glede seg nå!

   Takk for at du stakk innom.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.