Fotballfrue tatt med trusene nede!

Nå brenner det på dass igjen hos Caroline Berg Eriksen, best kjent som «Fotballfrue». Dagbladet.no er kjent for å ha et horn i siden på bloggeren, som har langt flere lesere enn hva avisen har.

Et argument som kan brukes for hvorfor avisen nå publiserer «bevis» for at bloggeren Caroline Berg Eriksen gjennom sin nettside, tukler med bilder av seg selv for å se tynnere og smalere ut. En påstand bloggeren innrømmer og beklager via sin mye omtalt blogg.

Mange husker at det ble store overskrifter da «Fotballfrue» publiserte bilde av seg seg i bare trusa, fire dager etter fødsel- med six-pack. Et bilde som etter all sannsynlighet er falskt, skal vi tro på avisens påstander.

Dagbladet er en avis som ikke er spesielt nøye på hva de publiserer, ofte publiseres kopier av kjendisers meldinger og kommentarer via sosiale medier eller, andre kopier av større nettaviser. I mangel på godt journalistisk innhold. Derfor er det påfallende at de velger å bruke mye spalteplass og «efterforskning» rundt Berg Eriksens blogg.

Misunnelse?

Man bør kanskje tenke litt over hvilken makt en blogger med hundre tusen daglige lesere har. Er det ok at hun velger å lure sine lesere om å se tynnere ut enn i virkeligheten, ved å endre på sine bilder? Bør det kanskje være såpass takhøyde i bloggosfæren at dette er akseptabelt? Eller har Dagbladet.no en sak i dette tilfelle?

– Nå er det kanskje ikke bloggeren selv som står bak svindelen rundt bildene, men hennes mye omtalte ektemann som er kjent for å forsvare sin kones kommentarfelt i stormen om seg selv, en luring som vet å gå sine egne veier for å lykkes. Han er også medeier i sin kones blogg. To hender i samme ræv der altså.

– Når det er sagt, så er ikke bloggeren Caroline Berg Eriksen den eneste som manipulerer sine bilder for å se bedre ut, det er en kjent handling blant både bloggere, nettaviser og den kulørte presse.

Problemet blir noe større når hun nekter får å ha endret på bilder i sitt mye omtalte kommentarfelt, på direkte spørsmål om hun endrer på sine bilder.

Derfor bør du som velger å bruke tid på bloggen til Caroline Berg Eriksen – ta alt innhold med en stor klype salt. Du blir etter all sannsynlighet lurt, men det bør du som leser Dagbladet.no også være obs på. Avisen kan gjøre feil, bevisst eller ubevisst som det er vanskelig å avdekke.

– Denne gang derimot, har bloggeren innrømmet juks og fanteri via sin blogg. Det er nemlig ikke førstegang Eriksen holder sine lesere for narr. Hun har ved gjentatte ganger reklamert for alkohol, tatt for høye priser på varer i sin nettbutikk, som koster langt mindre på andre nettsider, og hun har forlangt betalt for produkter hun har valgt å skrive om på sin egen blogg.

Ikke la deg lure, snart sprekker den rosa boblen herr og fru Eriksen lever i. Kjeltringer fra ende til annen som før eller senere vil bli fersket for enda mer mygel og snusk, skal man tro Dagbladet.

 

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

7 thoughts on “Fotballfrue tatt med trusene nede!

 1. Fotballfrue har vel bare blitt tatt for alkoholreklame en gang, og da var det blondinebellas selskap, Spotlife, som gjorde en feil. De solgte bannerplass til et svensk cidermerke…

  Den saken nå i høst ble det ingenting av, da Helsedirektoratet fant ut at det ikke var reklame.

  1. Hei Merete

   Du må gjerne bagatellisere Fotballfrues alle ulovligheter, faktum er at hun allerede fra et tidlig stadie på sin blogg, lurte sine lesere til å
   bruke mye penger på diverse Atkins og Lavkabo-produkter. Itillegg har hun fått massiv kritikk, blant annet i Dagbladet for å selge for dyre produkter
   fra sin nettbutikk.
   Det er bare snakk om tid før hun nok engang må beklage et eller annet, som hun har forsøkt å lure sine leser for på sin blogg.

   En gang kjeltring, alltid kjeltring.

   Vargas

 2. Hei, nå må jeg bare spørre om en sak. At butikker selger varer til forkjellig pris er jo veldig vanlig, du får akkurat samme melposen til forskjellig pris hos rema og meny, expert selger ting mye dyrere enn elkjøp, mange forskjellige nettbutikker har forskjellige priser på hår og hudprodukter feks. Detter er jo en veldig vanlig praksis, hvorfor er det er galt hos bare noen?

  1. Hei Therese

   Vi bare gir vår lesere en advarsel om de stive prisene på fotballfrues nettbutikk, og at de fleste produktene kan kjøpes til langt lavere pris andre steder.

   Det er viktig som toppblogger og forbilde for mange unge å framstå som seriøs, ikke som kjeltring.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.