Game of Thrones sesong 4- premiere 6. april!

Verdens mest populære og sette TV-serie, HBOs stolthet, «Game of Thrones» herjer videre og den neste sesongen kommer snart. Kampen om jerntronen hardner til, mange liv går tapt, spillet er styggere enn noen gang.

Noen helter faller, andre kommer til, usedvanlig mange kjeltringer gjør denne fantastiske serien uforutsigbar.

– Mye av innspillingen av sesong 4 er spilt inn på Island, skjønnheten «Daenerys Targaryen» som sees på som en av de få «gode» i serien- skal forsøke å ta makten og få kontroll over sitt rike. Dette ble filmet i Mexico.  Den fjerde sesongen er spilt inn over 10 episoder og vil som de foregående, trollbinde sitt store publikum.

For det er eventyr, det er fiction og det er utrolig populært. Ingen andre serier har så store fan-skarer over hele verden som «Game of Thrones». Man bør ha et åpent sinn og være villig til å tro på det meste, fordi alt kan skje i denne TV-serien.

I kommende sesong vil det dukke opp nye skikkelser som man kan kjenne igjen fra bøkene. «Magnar of Thenn» er en av disse. Russeren Yuri Kolokolnikov (33) har fått den rollen. Magnar er en av de beste krigerne fra viltfolket utenfor muren.

«Mace Tytrell», Margaerys far, denne figuren er beskrevet av sin mor, mektige «Lady Olenna» som en tulling. Han vil bli spilt av Roger Ashton-Griffiths (56). Den tredje nye personen vi får stifte bekjentskap med i sesong 4 er «Oberyn Martell», en av de virkelige heltene fra bøkene til George R.R. Martin.

Martell er fra en fornem familie, og blir vel kalt prins i boka. Obertyn blir også kalt «Red Viper«, en skikkelig grabukk som ikke har mindre enn 8 «uekte barn». Ryktene skal også ha det til at liker menn like godt som kvinner, en riktig fargeklatt der altså.

Norske Kristoffer Hivju har vært med i sesong tre, og vil sannsynligvis dukke opp i den neste. Han spilte villsint soldat med sverd, en rolle som han briljerte i som «Tormund Giantsbane«.

KAMPENE, STOLTHETEN, SVIKET, KJÆRLIGHETEN OG JAGET ETTER JERNTRONEN FORTSETTER!

Game of Thrones.wikia.com

 

Foto: Flickr/ SegmentNext

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.