Gerhard Heiberg har mistet både fotfeste og gangsynet!

Gerhard Heiberg er Norges representant i den Internasjonale Olympiske komité. Han skal ikke bare snakke Norges sak, han skal etter beste evne få OL til Oslo og Norge. Men i sin jobb har han allerede på OL i Sotsjis andre dag, terget på seg kongerikets innbyggere med en meget arrogant og dumdristig holdning. 

Marit Bjørgen er som kjent et folke-eie, den norskeste av alle norske utøvere, det samme kan man vel si om alle de norske langrennsjentene som visste en fantastisk holdning med å trøste hverandre mitt i sorgen direkte i TV-ruta. De hadde valgt å vise medlidenhet for Astrid Uhrenholdt Jacobsen som mistet sin bror på OLs åpningsdag, med å ha verdt sitt sørgebånd på armen.

Så reagerer OL- pamp Gerhard Heiberg med å kalle det for upassende. Er du frekk eller dum Heiberg?

Man kødder ikke med de ekte heltene, de som det norske folk gråter med når det går bra, og som vi elsker å se vinne viktige skiløp. Det er å yppe seg med selveste folkedypet, vi nordmenn åpner ikke kjeften før vi må, men dette er 100% en uakseptabel oppførsel, Gerhard.

Absolutt ingen av alle de tusenvis som så dette på direkte TV, fant det upassende herr Heiberg. Tvert i mot. Det var en flott gest av flotte idrettsutøvere, som viser en menneskelig side og et samhold til ettertanke. De samme idrettsheltene som du ønsker å se OL i Oslo Gerhard, som du vil sole deg i glanse av, nok en gang.

Du burde skamme deg, som er så frekk at du velger å kalle det for upassende, det er heller de sterkeste TV-bildene vi får se gjennom hele OL. Venner som trøster hverandre når livet stopper opp og sorgen kommer brått og uventet.

Gerhard Heiberg gjorde en fantastisk jobb som sjef for OL på Lillehammer, men noe har skjedd siden.

OL-jobben har gått til hode på den aldrende mannen som ikke klarer å se hva det betyr for de berørte, de som har mistet et kjært familiemedlem, og hvor viktig det var for Astrids lagvenninner å få få lov til å vise sin støtte med det sorte sørgebåndet.

Hva som er mest upassende Gerhard Heiberg, det er måten du og ditt pampevelde i IOC, som lukker øynene for hvordan President Putin styrer butikken på hjemmebane, det kunne ha vært tatt ut i fra hvilken som helst skrekkfilm. Undertrykkelsen bland lesbiske- og homofile er bare en dråpe i den grumsete andedammen til den korrupte Vladimir Putin.

– OL i Sotsji har allerede fått så mange negative vibber, utsendt av IOCs behandling av norske utøvere, at det kan få en direkte innvirkning på folkeavstemningen rundt OL i Oslo i 2022. Gerhard Heiberg bør selvsagt umiddelbart be de norske langrennsutøverne, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og hennes familie om unnskyldning.

Saken raser videre og er omtalt i en rekke nettaviser. Vi må innrømme at vi ble veldig svake for et spesielt innlegg som traff spikeren på hodet, og som vi ønsker  at du leser. Dette er skrevet av Norslys´s kulturredaktør Lasse Jangås.

OL er bare idrett, vi kan ikke sette menneskers liv til side og folks almen oppfatning av hva som er rett og galt foran alt. Du er så gammel at du bør vite såpass, Gerhard Heiberg!

 

Foto: Flickr/ aktivioslo

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.