Historier fra Russland- du tror det ikke engang når du ser det!

Det er bare noen få dager til OL i Sotsji, når man ser klipp i fra hvilken nasjon og hvilken type mennesker som skal arrangere et av verdens største arrangement, kan man bli livredd på forhånd. En nasjon smekkfull av korrupsjon, fyll og vold der ingenting er viktigere enn en flaske vodka. 

Terror-frykt er bare en ting alle deltagerne skal ta stilling til i årets Olympiske leker.

Sotsji-OL er president Putins lille juvel, han har satt hele sin tvilsomme sjel i dette arrangementet som har kostet ekstremt mye penger, penger den vanlige russer slett ikke mener nasjonen har råd til. Ikke nå. 312 milliarder kroner er prislappen. Altså 312 000 000 000 kr!

TV2 har hatt et reportasje-team i det korrupte landet i lang tid. Det kan gi skremmende TV-bilder, men også underholdning på høyt nivå.

Russland, landet som nå skal arrangere vinter-OL, er et merkelig sted. Ikke alltid så fornuftig, men sjarmerende og ofte helt hinsides det man hadde trodd på forhånd. Bli med Øystein Bogen til annerledeslandet Russland. TV 2s Aage Aune og Øystein Bogen har trålet det enorme nabolandet vårt på kryss og tvers for å finne ut hvordan russere flest lever i dag, og hva den russiske folkesjela egentlig rommer.

– Du får blant annet se hvordan en ekte russisk «banja» (badstu) skal oppleves. Vi får møte Russlands versjon av Elvis, og en eksentrisk oppfinner som mener han har laget en evighetsmaskin. Russisk ungdom viser hvordan det festes døgnet rundt i verdensmetropolen Moskva, og en stamme med russiske ninjaer gir reporter Øystein Bogen smertefull innsikt i hva kampsporten «fjellmannskamp» går ut på.

Skal du til Sotsji eller til andre deler av Russland, sørg for å forholde deg rolig, fattet og for guds skyld- hold deg innenfor russisk lov. Havner du innen for murene i et russisk fengsel, så vet du aldri når du slipper ut igjen. Det kan være slutten på alt.

Se den skremmende fortellingen om «Østenfor all fornuft- historier fra Russland» på TV2 kl 21:45 torsdag 23. januar. Det er ikke et barneprogram.

 

Foto: Flickr/ richardbakes

Vargas

4 thoughts on “Historier fra Russland- du tror det ikke engang når du ser det!

 1. Dette er etter min mening en klart rasistisk artikkel. Å henge ut Russland og russere på denne måten er uhørt. Bytt ut Russere og Russland med med Somaliere og Somalia og du ville aldri ha publisert artikkelen.

  1. Hyggelig at du er en ivrig leser på Bloggen Per, men la innholdet stå for min regning. Du tar feil. Igjen. Se programmet på TV2 så får du se hva jeg mener.
   Vet ikke helt hvem som er mest rasistisk av oss to, men kommer påstanden om at russere er korrupte som en nyhet på deg, så er det bare å beklage.

   Våkn opp Per!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.