Den norske høsten har i år vært en forlengelse av sommeren. Snart blir det uansett – om vi liker det ikke eller ei, skikkelig høst, med frostkalde netter, kjøligere og kortere dager. For mange er høsten en etterlengtet tid av flere grunner.

Man kan endelig slippe ut magen og fråtse av livets goder uten å frykte at bikinien eller badebuksa blir for trang, Ihvertfall fram til våren kan man puste litt lettet ut. Man senker tempo litt på høsten, sommeren kan være for hektisk for mange.

Du har vel planene klare for høsten? En kjæreste kanskje?

Ingen fortjener å sitte alene i høstmørket, nå er det på tide at du tar grep og finner den rette, den som sitter å venter på akkurat deg. Høst og vinter er mørketid i store deler av Norge, denne tiden blir ikke noe kortere av å sitte alene.

Hva er høstkos for deg? Fyr på peisen, noe godt på bordet, noe rødt i glasset og en trygg armkrok å krype inn i? Slik er det nok for mange. Kanskje ikke alle som er så heldig å ha det nettopp slik, tenker så ofte gjennom det. Man er privilegert om man har en partner, ektefelle eller kjæreste som bryr seg om nettopp deg.

Når tenkte du over det sist, hvor heldig du er, som får lov til å våkne opp ved siden av et menneske som elsker akkurat deg?

– Dessverre er det ikke alle som finner en kjæreste. Mange er ufrivillig alene i mange år, for lenge. Med riktig innstilling, riktige krav og og kloke ord, så er det absolutt en mulighet for alle å finne den rette. Gjør det allerede nå, før kulda setter inn for alvor, du har jo fortjent det så inderlig vel.

Her er noen enkle, men kanskje gode råd.

  • Sett opp en profil på et seriøst nettsted som tar deg og den du søker etter, på alvor
  • Bruk alltid bilde, men ikke lag trutmunn, eller vis for mye hud- vær deg selv
  • Bruk humor og humør
  • Skill deg ut, ikke skriv som alle andre at de elsker tur i skog og mark, ingen liker tur i skog og mark
  • vær ærlig, hvite løgner er løgner god som noen og kommer for en dag
  • Tenk gjennom utfordring med en partneres barn fra tidligere forhold, er du klar for «bonusbarn»?
  • By på deg selv, se grundig over all tekst og vær positiv- ingen liker negative profiler ei heller negative mennesker
  • Sex på første date? Selvsagt- hvis begge vil så er det bare å peise på

– Om du må være vakker og sexy for å få draget eller kunne møte noen nye mennesker? Ja det må du selvsagt være. Neida, spøk til side. Det aller viktigste du kan gjøre er å se bra ut, pen og ren, smile og ikke minst være hyggelig. Le på de riktige plassene og ikke sitt bare der og nikk.

Ha egne meninger, si du er uenig om du er det gjennom samtalen. Glem ikke at det aller første inntrykket du gjør, får du aldri sjansen til å rette opp. Ikke for å gi deg nerver før din første ‘date’, men det kjedeligste kvinner vet, er overivrige mannfolk med tunga på knærne. Spill litt «hard to get» og ikke vis at du er storm forelska. Ihvertfall ikke på første eller andre date.

Det verste en mann kan oppleve på en ‘date’ er nok å møte en kvinne som snakker på inn- og utpust, om seg og sitt, uten å stille et eneste spørsmål.

Kunne du tenke deg å nyte et bedre måltid med en person som er ute etter det samme som deg? Med fyr på peisen, levende lys og hjertebank? Eller er det beste å leve alene også denne vinteren? Jaja, men du kan jo tenne lys da. Og ha noe godt i glasset. Helt alene.

Det er en der ute i den store verden som passer helt perfekt for deg. Få ut finger’n nå!

Vargas

Tags: date, familie, forelskelse, forhold, Høstkos, kjæreste, livsledsager, partner, relasjoner

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
IDOL 2014- En av disse 41 deltagerne vinner!

Årsaken til at det er en deltager mer enn ellers, er det faktum at de fire dommerne ikke ble enige,...

Solskjær er ferdig i Cardiff- Skysports bekrefter!

Ole Gunnar Solskjaer will be sacked as Cardiff manager tonight, according to Sky Sports. pic.twitter.com/OyL8n4KfqQ — FourFourTweet (@FourFourTweet) September 17,...

Lukk