Hva har sex å si for forholdet ditt?

 

Når forholdet er nytt har sex mye å si, når det har fått modnet litt er det fortsatt viktig, men kanskje mer for å få bekreftelse rundt at du vet den andre liker deg som tidligere.

Når man har vært sammen i flere år er sex blitt en vane og dessverre finnes det par som har plikt-sex bare fordi det hører med.

– Et forhold fungerer ikke lenge om man ikke har lidenskap og kjærlighet for hverandre. God sex kommer ikke av seg selv, man må både gi og ta for å holde forholdet spennende for hverandre. Hun liker de tjente kjærtegnene som han alltid gjorde den gangen for lenge siden, som gjorde at hun falt for ham.

– Han så henne første gangen i en bursdag hos en eks- kjæreste, siden har han ikke klart å få tankene vekk fra henne. Det er nå 39 år siden, han fridde på en benk i København. Tilfeldigheter skaper forhold, det er når du minst aner det du kan møte den rette. Den som vil ha så mye å si for deg og ditt liv i mange mange år.

God sex handler om mennesker som elsker hverandre med hud og hår. Med og uten rynker og skavanker.

Visste du at friske eldre mennesker har mer sex enn de fleste 40 åringer?

–  Joda, de eldre vet å kose seg, pensjonister har god tid, og de vet hva de vil ha og gjør akkurat som de selv vil. Mulig du fikk noen bilder i hodet du ikke synes noe om, men tenker du deg litt om bør du synes at det er både flott og vakkert at også seniorene, de som er både bestefedre og oldemødre til noen kan ha et godt-sexliv på sin eldre dager.

Man er ikke død selv om man er pensjonist, faktum er jo at de fleste nordmenn blir rundt 80 år.  Går man av som pensjonist ved fylte 65 år så er det fortsatt mange gode år å ha en fint tilværelse sammen med andre eldre. Enten alene eller som par.

Par fra 25 til 45 har mange baller i lufta, alt for sjeldent sine egne.

– Tidsklemma fører til at man ikke rekker å gjøre det som er viktig for forholdet, nemlig å se hverandre, ta på hverandre, snakke sammen og rett og slett være kjærester i hverdagen. Døgnet har ofte for få timer og da er det sexen som må lide. Når barna endelig sover har mange par liten lyst og liten tid, det gir sjeldent rom for kvalitets-sex.

For å spare tid, bør hun og alle andre kvinner selvfølgelig ha en god dildo eller vibrator tilgjengelig, som hun kan bruke når det er rom for litt kos. Den kan også være et lite krydder i hverdagen, den gjør at hun kommer lett når han allerede er ferdig.

Kjenner du deg igjen, mann?

Menn som må vente og vente og vente til å få seg et nummer- holder neppe ut lenge nok. Det kan være til stor irritasjon om hun ville ha mer, men det er slutt på moroa før hun egentlig ønsket. Første bud ved å skulle ha god sex med sin partner er selvsagt å ikke være egoist.

For å få et forhold til å vare lenge bør man lykkes med fire viktige ting.

  • Respekt
  • Kommunikasjon
  • Tillit
  • Kjærlighet

Er alle disse punktene oppfylt og man klarer å utføre alle disse krav, så er ditt forhold i trygge hender.

Til alle kvinner, kommunikasjon betyr ikke å bare snakke, det betyr også å lytte.

Til alle menn, Kjærlighet betyr ikke bare sex, men også kjærtegn, en klem, kompliment og omsorg.

Lykke til!

 

Foto:  votfnet

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.