Hvilke fetisjer tenner deg?

Damer i uniform, menn i MC-jakke og trange jeans, kvinner med det trange skjørtet og den litt for trange blusen som gir akkurat nok til at fantasiene settes i sving. Kvinner fantaserer om andre kvinner, men fantaserer om flere kvinner og noen menn fantaserer om andre menn. 

Fetisjer og fantasier er to ting av samme sak, men også svært forskjellige fordi fetisjene prøver de fleste å få utløp for, fantasiene våre kan være for voldsomme til at de lar seg realisere.

Hva er egentlig en fetisj? Antropologisk begrep som beskriver det å tilegne kraft eller verdi til et objekt, men også som har følelsesmessig betydning og et symbolinnhold  som stimulerer mot bestemte seksuelle fantasier.

Noen tenner på lakk, lær, skjeggete menn, tykke damer, sex i det fri, å bli sett, eller å få naken under skjørtet på en varm sommerdag. Det er så mangt å velge i, det finnes en fetisj for de fleste.

Faktisk kan både kvinner og menn få tenning fra alt mellom himmel og jord. Par som liker å være dannet, pertentlig og omgås de fineste kretser i de flotteste kostymer på de flotteste steder; river av seg klærne og har vill og hemningsløs og grisete sex når de endelig får være seg selv.

Da er det isåfall en maske som bæres utad, og de får være seg selv når de endelig er alene. Slik kan det være for personer i viktige og krevende stillinger rundt om i Norge også. Det er ingen hemmelighet at det er betydelige personligheter på de fleste listene til de dyreste luksusprostituerte rundt om i landet.

En horekunde kan i realiteten være hvem som helst. Også en kvinne.

Norske kvinner har frie tøyler til å leve ut sine drifter når det måtte passe dem best. De fleste menn aksepterer at kona eller kjæresten har skuffen full av diverse sex-leketøy som hun bruker både alene og sammen med ham.

– Stadig flere par har også et åpent seksuelt forhold der den ene eller begge har elskere på hver sin kant. Her kan de sterkeste fetisjene få utløp både ute og hjemme. Hun tenner på å se han sammen med en annen mann, han har sagt en gang i fylla; at han tenner på pikk, etter det har begge fått det som de vil.

Nordmenn kjøper stadig vekk mer sex-relaterte produkter, men det er nå mannen sin tur til å få sine våteste fantasier oppfylt og trangeste hull penetrert. Anale gleder er selvsagt ikke bare homofile menns fetisjer, men også heterofile vet å sette pris på den beste orgasmen som kommer via prostata-stimulering, velkjent for de fleste kvinner og menn.

– Fetisjer er i mange kretser forbundet med noe forbudt og skammelig, men heldigvis har verden gått litt framover på dette feltet også i Norge. Nå er det akseptert å ta opp tema, si hvordan man vil ha det, fortelle hva man liker og tenner på. Ihvertfall er det langt mer åpenhet rundt tema fetisjisme.

Noen tenner på moren andre på broren, sex er best når man får det som man vil- gå aldri med på ting du selv ikke er klar for. Nyt dine fetisjer i lange drag og fortell din partner hva som tenner deg, uansett.

Snart kommer filmen «Fifty Shades of Grey«, da er det mulig du får flere gode ideer som du kan få stor glede av.

 

Foto: Flickr/ wolfi_m

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.