Årsaken til at det er en deltager mer enn ellers, er det faktum at de fire dommerne ikke ble enige, om det var Stian Bosdal (30) eller Thomas Løvseth (24) som skulle få bli med som den aller siste semifinalisten i årets IDOL.

Dette er det faktisk DU som TV-seere og IDOL-fan som skal være med å avgjøre, ved å stemme på den deltageren du synes fortjener å komme med som deltaker blant de topp 40. Man kan stemme en gang i timen, helt fram til fredag 19. september.

Hvordan dette foregår finner du på TV2.no

– En av disse 41 deltagerne vinner platekontrakt med selveste Sony Music, verdens største plateselskap. Det kan gi vinneren en mulighet som endrer livet for alltid. Som dommere i årets IDOL, sitter to av de mest markante artistene fostret opp via dette TV-konseptet.

Kurt Nilsen i en rolle for seg som en av Norges beste og mest populære artister.

last ned 1DOLThomas, Stian eller en av disse vinner IDOL 2014 Foto: TV2 Underholdning

Men også smellvakre Tone Damli lever godt av sin karriere som startet med deltagelse i IDOL i 2005, hun gikk til finalen som ble vunnet av Jorun Stiansen. Kurt Nilsen vant den aller første sesongen av IDOL, dette var for 11 år siden, i 2003.

Nå er det nye artister som skal konkurrere seg i mellom, men også oppleve fantastiske og spennende ting via det velsmurte IDOL-sirkuset. En av disse kan bli en ny Kurt eller Tone, en ny stjerne som vil glede sitt publikum å i årene som kommer.

Er det rart vi elsker IDOL?

http://www.youtube.com/watch?v=K15OP0g6tTs

Om du ikke husker hvem som har vunnet IDOL i tidligere år, så har vi satt opp en liste for deg med alle vinnerne gjennom alle sesonger:

   • Sesong 1 i 2003 Kurt Nilsen
   • Sesong 2 i 2004 Kjartan Salvesen
   • Sesong 3 i 2005 Joruns Stiansen
   • Sesong 4 i 2006 Aleksander Denstad With
   • Sesong 5 i 2007 Glenn Lyse
   • Sesong 6 i 2011  Jenny Langlo
   • Sesong 7 i 2013 Siri Vølstad Jensen

   Fra og med fredag 19. september er det TV-seerne som skal sende deltagere videre i en svært vanskelig og krevende konkurranse, med et skyhøyt nivå av gode artister. Ja, faktisk så er flere av deltagerne så bra at de lett kan kalles artister gjennom IDOL 2014.

   Fra og med de kommende direktesendingene er det kun to av ti deltagere som går videre til finalerundene. I finalen skal det være kun 12 deltagere igjen. Da begynner å det virkelig å tynnes i rekkene, men fra da av er det kun en av deltagerne som må reise hjem. Da er det viktigere enn noen gang å stemme på sin favoritt i årets IDOL.

   – Har du allerede bestemt deg for hvem du vil skal vinne? Da bør du få med deg så mange som mulig til å hjelpe deg å stemme. For finalistene blir musikkvideo og direktesendinger på TV2 et lite eventyr. For den som til slutt står igjen som vinner, vil eventyret begynne når TV2-kameraene slukkes etter endt finale.

   Stem på din favoritt!

   Kilde: TV2.no

   Vargas

   Tags: IDOL 2014

   Pin It on Pinterest

   Les også vår forrige artikkel
   Solskjær er ferdig i Cardiff- Skysports bekrefter!

   Ole Gunnar Solskjaer will be sacked as Cardiff manager tonight, according to Sky Sports. pic.twitter.com/OyL8n4KfqQ — FourFourTweet (@FourFourTweet) September 17,...

   Kjedelig sex? Overraske henne med å kle deg ut!

   Eller kjøp håndjern og pisk. Om ikke lenge kommer filmen "Fifty Shades of Grey", der vil du finne enda mer...

   Lukk