Noe overraskende for de fleste, også for de etablerte dommerne, så var det faktisk Anniken Høve (28) fra Sortland og Ingvar Olsen (24) fra Susannejord i Troms som ble de to siste topp ti-deltakerne i årets «IDOL».

Ingvar er ikke blant ekspertenes favoritt, men han har allerede fått frierbrev og lykkønskninger fra hele Norge. I følge Kurt Nilsen, som er en av fire dommere som de fleste vet, er Ingvar et talent av de sjeldne og allerede en artist som det norske folk bør trykke til sitt bryst.

En mengde kvinner ser ut til å ha Ingvar som sin favoritt, også utenfor scenen.

Ingvar kan nå langt i finalen, men det forutsetter at det er kvinnelig seere hos TV2 når finalerundene tar til. Skjønt, det er ikke sikkert det er bare jenter som liker sjarme, country og jordnær blues. Ingvar kan vinne om han fortsetter å være «folkets favoritt».

http://www.youtube.com/watch?v=1y1238QFXkM

 

last ned IDOL-finalistene 2014 Foto: TV2.no

Lise Emilie Zosa Johannesen (19), (Thomas Sarpebakken Pettersen (20), Jesper Jenset (17), Stine Jacobsen (19), Chinook Lamers (16), Tilla Gaasø (17), Jørn Trollebø Kvalheim (23), Tara Lill Flåten Nicolaisen (17), Anniken Høve (28) og Ingvar Olsen (24)

De to siste artistene som ble klare til finalerundene er også de to eldste finalistene.

Alderen på finalistene er dog allikevel rekordlav, 20 år er nemlig årets snittalder, og så lavt har det neppe vært i norske IDOLs historie noen gang. Så langt har det vært et imponerende nivå, det faktum at deltagerne er svært unge, gjør nivået enda mer imponerende.

Seks jenter og fire gutter skal gjøre opp seg i mellom om å bli årets IDOL, platekontrakt med Sony Music, itillegg til promo verdt mange millioner kroner via IDOLs merkevare.

Om du ikke husker de tidligere deltagerne så frisker vi opp historien her og nå:

  • Sesong 1 i 2003 Kurt Nilsen
  • Sesong 2 i 2004 Kjartan Salvesen
  • Sesong 3 i 2005 Joruns Stiansen
  • Sesong 4 i 2006 Aleksander Denstad With
  • Sesong 5 i 2007 Glenn Lyse
  • Sesong 6 i 2011 Jenny Langlo
  • Sesong 7 i 2013 Siri Vølstad Jensen

Fredag 10. oktober starter IDOLs direktesendinger med delfinaler fra Oslos storstue, der du avgjør hvem som skal være med videre i de avgjørende rundene fram mot finalen. De fleste skjønner at det er nå det er viktig å stemme på sin favoritt, på sitt idol og på den man mener fortjener å bli Norges neste superstjerne.

Hvem er din favoritt?

Tara Lill som magedanser etter hver låt? Ingar som synger deg i søvn med sin country-bass? Eller er det kanskje Thomas med soul-stemmen, han som kan gjøre de fleste både mo og øm i knærne? Du er heller kanskje svak for smellvakre Stine, som imponerte alle i sin siste runde?

Det er det faktisk du som er med på å avgjør.

Sett av IDOL-delfinalene fra og med fredag 10. oktober. Her kan du være med som tilskuer i salen på legendariske Chateau Neuf i Oslo. Det er verdt prisen, garantert. Både fra TV eller sal.

 

Vargas

 

Tags: finale, IDOL 2014

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvis Putin ønsker å ta Norge- er det gjort på 10 minutter!

Det norske forsvaret har blant de beste yrkesoldatene i verden, bare så synd de er så få. De alene kan...

Din framtid, er du glad du ikke vet?

På livets vei møter man mang en skapning. Noen tykke og smale, noen vakre og vene, andre lange og tynne....

Lukk