Mange småbarnsforeldre er i den omdiskuterte «tidsklemma», der havner også andre par som ikke prioriterer riktig og hverandre. Ingen tvinger dere til å ha for hektiske hverdager. Ved å sette av tid til hverandre så vil hverdagen bli lettere for begge. 

Alle barn har godt av å være litt alene, det bra så lenge de har noen aktiviteter å jobbe med. Ofte kan det være nok å la de se Barne -TV mens de voksne kan bruke litt kvalitetstid på hverandre. Det er ofte fort gjort som kjent.

Er barna for små til å være alene kan man rekke en «kjappis» om morgenen, enten på badet eller på soverommet før barna våkner. Noen er så heldig å ha fleksibel arbeidstid og derfor kan begynne senere på dagen og jobbe litt utover kvelden. Det gir muligheter til å være sammen med sin partner enten før eller etter arbeidstid.

Barna får det også bedre med foreldre som har et harmonisk og livlig sexliv.

Skulle man bli vell ivrig under akten og det åpenbart blir så mye lyd at barna hører det, er det slett ikke verdens undergang, da er det bare å forklare at dette er koselyder voksne lager når de har det fint sammen. Det forstår de minste lite av, men godtar det nok.

– Forholdet lever sitt liv som en rød tråd i mellom dere, strekkes den for langt ryker den, da er det fare på ferde, man må passe på å gi hverandre litt slakk. På den måten har man sitt eget liv alene, men samtidig har man forpliktelser i forholdet der begge er enige om hva som skal til for å få det til å fungere best mulig. I alle faser av livet.

Tidsklemma er et forholdsvis nytt ord som du slett ikke trenger å bruke i din hverdag. Din tid er det du selv som styrer. La svigermor, barnas besteforeldre eller tante for den del, hente barna i barnehagen, gjør store innkjøp for en uke av gang. Da slipper du å kjøre innom butikken på vei hjem fra jobb.

– Med mer tid sammen alene, beriker dette forholdet i form av samholdet det skaper å være dere to. Man trenger ikke på død og liv ha sex hver gang en sjanse byr seg. Man kan prate om løst og fast, lese en bok, nye et glass vin, planlegge neste ferie eller bare være sammen å stryke litt på hverandre.

Gode råd er dyre for travle foreldre, begge fortjener et øyeblikk for seg selv eller enda viktigere, et par minutter sammen.  Om dere kjenner hverandre godt nok, så vet dere hva dere tenner på. Ikke jag en orgasme for orgasmens skyld. Bruk heller verdifull tid på å si hva som er viktig for deg.

– Du er glad i din partner, husk å si det. Du setter pris på kjærtegnene, viljen til å gi, fleipen, latteren humoren, kyssene, blikket, minnene om hva som skjedde den dagen dere så hverandre på ordentlig. Da hjertene banket litt ekstra for den nye spennende personen som kanskje var i et forhold, men som avsluttet dette, bare pga deg.

Bruk hver eneste dag på å vær lykkelig over at du har en å elske, vær enda mer fornøyd over at en person elsker deg. Helt betingelsesløst og for evig.

Et forhold som ikke får den nødvendig stimuli vil før eller siden dø ut. Vil du beholde din partner så bør du prioritere riktig.

 

Foto: Flickr/ Sam on the Cam

Vargas

Tags: Tidsklemma

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Man skal lide for skjønnheten…

Nye trender for å opprettholde sin stramme hud og søken etter evig ungdom får mennesker til å strekke seg langt....

Kjæreste? Du kommer til å finne din neste partner via nett

Før i tiden, for 30-40, ja så mye som for 50 år siden fant man sin partner på fest, på...

Lukk