ISAC ELLIOT til delfinale i IDOL!

Isac Elliot (13) er en av Europas mest populære unge artister og han har på mange måter tatt opp arven etter den falne superstjernen Justin Bieber. Nå kommer unggutten til Norge, noe som utvilsomt vil bli svært populært blant mange unge jenter. 

Det var direkte kaos i sommer da den finske pop-yndlingen gjestet Oslo og VG-lista Top 20 på Rådhusplassen.

Nå har du som er fan av Isac Elliot, på ny en mulighet til å se og høre ditt store idol, i nettopp IDOL. 21. november vil tenåringsstjernen gjeste Chateau Neuf, der du kan få være gjest. Billetter bestiller du på Billettservice.no.

Deltagerne i årets IDOL er kanskje de beste noen gang, bortsett fra i den første runden, der deltok som kjent en av årets dommere, Kurt Nilsen, som senere har blitt til en av Norges absolutt største stjerner.

last ned (2) Kun en av disse flotte artistene kan vinne IDOL! Foto: Bjørn Wad/TV 2

Nå er det kun 6 deltagere igjen av alle de nær 6000 deltagerne som meldte seg på, skal din favoritt vinne, så er det en ting å gjøre, men du kan og bør gjøre det mange ganger. Stem, stem, stem.

Her er de som skal sloss om platekontrakt, heder, ære og en plass på stjernehimmelen for artister:

  • Anniken Høve (29)
  • Ingvar Olsen (24)
  • Jesper Jenset (17)
  • Jørn Trollebø Kvalheim (23)
  • Tara Lill Flåten Nicolaisen (17)
  • Chinook Lamers (16)

Finalen i IDOL 2014 skulle opprinnelig ha vært arrangert i Telenor Arena, men dette har TV2 gått tilbake på for å få en bedre TV-sendt finale. Finalen sendes i fra Chateau Neuf, du kan selvsagt få oppleve dette på nært hold.

Det er ikke mulig å bestille finalebilletter ennå, men du bør være rask å bestille når disse blir lagt ut for salg. Siste delfinale går fredag 5. desember.

Finalen i IDOL 2014 arrangeres fredag 12. desember. Hvem tror du vinner årets IDOL- konkurranse?

 

Kilde og foto: tv2.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.